Keresés

Liaison szilikon-üveg vibrátorok

Üveg és mégis selymesen puha és hajlékony, mi az?

Akár egy találóskérdés is lehetne. :)  A vadonatúj Liaison vibrátorok egyesítik a szilikon vibrátorok puha kényeztetését és az üveg dildók semmihez sem hasonlítható hűvös és sima érintését.

szexjátékszerek anyagairól már többször olvashattál nálunk. Mindegyik anyagnak megvannak az előnyei és hátrányai. A szilikon vibrátorok általában puhák rugalmasak és selymes felületűek, az üveg viszont ennek pont az ellentétje. Nem hajlékony, kemény, sima és hűvös tapintású, de mindkettőt szeretjük valamiért. ;)

A Liaison vibrátorok ezt a kettősséget ötvözik. A kényeztetők mindét vége használható, az egyik puha és rugalmas, bőrbarát szilikonból készült, a másik vége pedig tömör, kiváló minőségű boroszilikát üvegből. 

A vibrátorok megjelenése is szemet gyönyörködtető, amit csak fokoz a beépített led, ami sejtelmes, derengő fénnyel világítja meg a kényeztető üveg részeit. A kényeztetők termesztésen bőrbarát anyagokból készülnek, és mint ahogy ma már az elvárható, újratölthető akkumulátorral vannak szerelve. Négy különböző formában kaphatók.

Liaison szilikon-üveg vibrátorok

FONTOS! Az üveg ugyan kiválóan síkosítható és bármilyen készítményt használhatsz hozzá., de mivel ezeknek a vibrátoroknak az egyik fele szilikonból készül így a szilikon vibrátorokra érvényes szabályok vonatkoznak rájuk. Síkosításukoz KIZÁRÓLAG vízbázisú síkosító használj!