Keresés

LELO újdonságok

A közelmúltban több újdonsággal is megjelent a magyar piacon, a prémium kategóriás szexjátékszereiről ismert a svéd LELO. A termékek annyira újak, hogy legtöbbjüket még csak megrendelésre szállítják, de hamarosan készletről is elérhetővé válnak.

A LELO-ról érdemes megjegyezni, hogy kizárólag felső kategóriás, exkluzív kényeztetőket gyárt. Kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre, és a megjelenésre. Minden LELO termék egy műalkotás! A LELO kényeztetők nem csak egyszerűen szépek, de anatómiailag is úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legnagyobb élvezetet tudják nyújtani. Az ergonomikus kialakításon túl a LELO számtalan technika újítást vet be, hogy játékszereinél. (Gondoljunk például a forradalmi Sense Motion távirányítós vezérlésre. vagy a LELO párvibrátorokra)

A LELO kényeztetők prémium kategóriás szexjátékszerek, és mint ilyenek az áruk is meglehetősen húzós. Viszont cserébe exkluzivitást, minőséget, megbízhatóságot, és innovatív megoldásokat kapunk.

LELO csiklóizgatók

Az újdonságok között három megújult csiklóvibrátor van a 2016-os palettán. A LELO Siri 2, LELO Nea 2 és a LELO Lily 2. Mindhárom kényeztető megújult, új funkciókkal gazdagodott. Erősebb vibráció, zenei vezérlés, stb… Mindhárom termék beépített akkumulátorral rendelkezik, és 100%-ig vízálló. A LELO Siri 2 Music pedig zenei vezérélést is kapott.

LELO csiklóizgatók

LELO Wave vibrátorok

A csiklóizgatókon túl, három LELO vibrátor is megújult. Mindhárom modell teljesen új koncepciót kapott. Az eddigi hagyományos rezgő stimuláció mellet előre-hátra mozgó WaveMotion technológiával (is) rendelkeznek. A LELO Mona Wave, LELO Ina Wave és a LELO Loki Wave prosztata vibrátor, innovatív stimulációs technológiájának köszönhetően újfajta élményeket nyújtanak.

LELO Wave vibrátorok