Keresés

LELO Sona csiklóizgató - Olvasói teszt

Sosem volt szexjátékszerem, így más játékszerekkel kapcsolatban nincs összehasonlítási alapom. Viszont van összehasonlítási alapom más szemszögből. Tudom, hogy milyen volt az életem régebben, és milyen lett mióta újra felfedeztem saját magam, és újra felfedeztem az orgazmust. Nagyon az elején kezdem, hátha a sztorim tanulsággal szolgál más nőknek is, akik hasonló cipőben járnak, mint anno én jártam.

38 éves, elvált, két gyermekét egyedül nevelő anyuka vagyok. A szexuális életem finoman szólva hagy némi kívánni valót. A gyerkőcök, a munka és a háztartás mellet nem igazán könnyű ismerkedni, randizni. Alkalmi szexkapcsolatokra nem vágyom, ezért úgy döntöttem a saját kezembe veszem a sorsomat. Ha jobban belegondolok, talán tini korom óta nem maszturbáltam, de hamar ráéreztem újra az ízére. Megint felfedezem önmagam, és az élvezetet amit saját magamnak tudtok nyújtani. Ha a nemi életem nem is, de az orgazmusaim rendszeressé váltak. A maszturbációnak köszönhetően, talán az egész kapcsolatom alatt nem élveztem el annyiszor, mint mióta egyedül vagyok.

Ha egy éve valaki azt javasolta volna, hogy vegyek egy szexjátékszert, biztosan elküldtem volna a fenébe. De most hogy újra rátaláltam önmagamra, és újra felfedeztem az élvezetet amit saját magamnak tudok nyújtani, magamtól jött ez az ötlet. Kíváncsi lettem rá, mennyivel tud többet nyújtani egy szexuális segédeszköz. Tud e nagyobb orgazmust adni, mintha csak az ujjaimmal simogatom magam? Egyáltalán milyen érzés lehet?

Azt vettem észre, hogy esténként egyre gyakrabban böngészem a szexshopok kínálatait, olvasgatok teszteket. (Erre az oldalra is így találtam rá, és ezúton is köszönöm nektek 🙂 ) Magam is meglepődtem, hogy mennyiféle játékszer létezik, és hogy mennyire “hatással” voltak rám ezek a cikkek. (egy-egy teszt annyira beindította a fantáziámat, hogy az olvasgatás vége sok eseteben egy kiadós maszti lett) Egyre erősödött bennem az elhatározás hogy meglepem magam valamilyen szexuális kiegészítővel.

Világ életemben csiklóérzékeny voltam. Pusztán a puncim és a csiklóm simogatásával el tudtok jutni a csúcsra, ezért elsősorban a csiklóizgatókat nézegettem. Persze végiglapoztam a vibrátor, és a dildó kínálatokat is, sőt egy-egy műpénisz igencsak elgondolkodtatott… de tudtam jól, hogy ha veszek valamit, az első körben csakis csiklóizgató lehet.

Így jutottam el a LELO Sona hanghullámos csiklóizgatóig. Izgalmasan hangzott ez a “hanghullámos stimulációs technológia” (gondoltam ilyet úgysem tudok a kezemmel csinálni 😂 ), de az is fontos volt számomra, hogy a termék amit megveszek minőségi legyen.

Tehát döntöttem, megrendeltem, és izgatottan vártam a szállítást. A csomag másnapra meg is érkezett. Mondanom sem kell, hogy alig vártam hogy kipróbálhassam, de azt is tudtam hogy aznap erre semmi esélyem sem lesz. Szóval csak arra volt lehetőségem hogy sebtében megkukkantsam, és a biztonság kedvéért éjszakára feltettem tölteni.

LELO Sona hanghullámos csiklóizgató

LELO Sona hanghullámos csiklóizgató

Másnap délutános voltam, így miután reggel elvittem a gyerekeket suliba, siettem haza, hogy kipróbálhassam a szerzeményt. Magamon is meglepődtem mennyire izgatott voltam. Egész úton hazafelé csak erre tudtam gondolni. Ennek meg is lett az eredménye, mire hazaértem teljesen “tócsa” voltam…

A terméken már első pillanatra is látszik a minőség. Elegáns a csomagolás, elegáns a termék. Jól esik kézbe fogni, nincsenek eldolgozatlan élek, nincs kellemetlen szaga, szóval már első ránézésre is minőséget sugároz.

A csomagban található egy szatén táska a tároláshoz, egy USB-s töltő kábel, és egy síkosító minta. A használati utasítás angol nyelvű, de azt a minimális infót amire szükségem volt megtaláltam benne. A + és a – gombok együttes lenyomásával lehet be- illetve kikapcsolni. A középső gombbal lehet kiválasztani a hullámok ritmusát, a +/- gombokkal pedig a fokozatot.

… Mivel előre látó voltam, így a töltéssel már nem kellet foglalkoznom, a síkosításra pedig már egyáltalán nem volt szükségem. 😜 Ledobtam magamról a bugyit, és úgy helyezkedtem hogy minél jobban hozzáférjek a csiklómhoz. Megszokásból egy kicsit meg is simogattam magam, közben bekapcsoltam a csiklóizgatót. A ritmusokat egyelőre nem állítgattam, úgy voltam vele hogy azzal majd később ráérek foglalkozni, de az intenzitást minimumra állítottam. Abban a pillanatban ahogy a csiklóm köré illesztettem a készüléket, éreztem hogy ez valami teljesen más! Ez az érzés mélyre hatol. Nem olyan mint mikor megsimogatod a puncid. Nem csak a csikló külső részét ingerli, hanem egész mélyen érzed a hanghullámok lüktetését. Olyasmi érzés mint mikor a testedben érzed a basszus dübörgését, de ez a lüktetés a csiklódra összpontosul.

Csak feküdtem szétterpesztett lábakkal, becsukott szemmel és átadtam magam ennek az eddig még nem tapasztal érzésnek. Nem tudom mennyi idő után jött az orgazmus, de hatalmasat élveztem. Majd néhány másodperccel ezután újra. Egy teljesen újfajta stimulációt és egy eddig ismeretlen orgazmust éltem át. Néhány másodpercig szinte fel sem fogtam mi történt velem. Aztán mikor magamhoz tértem és szusszantam pár percet, újra a puncimhoz raktam…

Aznap, mire bementem dolgozni, összesen hatszor élveztem el. Az utolsó két alkalommal a fürdőkádban. Jókedvűen és csillogó szemekkel mentem dolgozni.

Hogy mennyire halk, vagy hangos egy átlagos vibrátor, azt nem igazán tudom. De a LELO Sona-ról a legnagyobb jóindulattal sem tudnám azt mondani hogy halk lenne. Ez persze nem azt jelenti hogy a szomszéd meghallaná, de úgy hogy a másik szobában a gyerekek alszanak, nem szívesen kapcsolom be. Így ha esténként megkívánom, marad a simi. A Sona-t akkor szoktam elővenni, amikor egyedül vagyok otthon. Ilyenkor a 3-4 orgazmus szinte garantált.

A készülék teljesen vízálló, így fürdés közben is használható. Az akkumulátor is elég jól bírja. Papírforma szerint 90 perc a működési ideje, ebbe jó néhány orgazmus belefér.

Természetesen ideálisabb lenne egy stabil párkapcsolat, de egyelőre ennek esélyét sem látom. Viszont mióta rendszeresen foglalkozom magammal, és nem vagyok kielégületlen, érezhetően javult a kedvem, kevésbé vagyok feszült, jobban bírom a rám nehezedő stresszes helyzeteket, és ez az élet minden területén meghálálja magát. Visszajött az életkedvem, boldog vagyok és sokszor azon veszem észre magam, hogy olyan huncut gondolatok járnak a fejemben, amelyek egy éve még eszembe sem jutottak volna. Egy ilyen ötlettől vezérelve döntöttem el, hogy leírom a tapasztalataimat. Írás közben pedig egyre jobban mocorgott bennem a kisördög, hogy a férfi olvasóknak is kedveskedjek egy kicsit. És így került elő a fényképező… (Remélem nem bánjátok 😜)

A szexshopokat azóta is nézegetem, mert hát csiklóorgazmus ide, csiklóorgazmus oda, néha azért megkívánom hogy valaki (vagy jobb híján valami) bennem legyen. Így mostanában az élethű dildókat böngészgetem. Már van is egy-két kiszemelt példány. Szóval valószínűleg előbb-utóbb be fogok szerezni egy ilyen “házibarátot” is. Ha így lesz, ígérem arról is beszámolok.

❤️ Tündi

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése