Keresés

LELO Loki prosztatavibrátor - egy elégedett srác véleménye

Sziasztok! Párommal 2 éve vagyunk együtt. Ő 24 éves, én 22. Fiatal korunk ellenére nyitottak és bevállalósak vagyunk a szex terén, szeretünk új dolgokat kipróbálni. A női popsiért különösen rajongok, imádom nyalni, ujjazni és az anális szex is nagyon izgat. Amikor először felvetettem ezt a lehetőséget, barátnőm cinkosan azt mondta: Rendben, de holnap én is szeretném a te popsid! Beleegyeztem, mert titkon nagyon izgatott, milyen érzés lehet, ha a fenekemet izgatják. Olvastam, hogy a prosztatát izgatva hatalmasat lehet élvezni. Persze, volt bennem kicsi gátlás is, mert a homoszexualitással hozzák összefüggésbe, ha egy férfi élvezi, ha a fenekét izgatják.

Barátnőm nagyon ügyesen először a péniszemet nyalogatta, aztán lejjebb csúszott a zacsimra, és egyszer csak megéreztem nyelve simogatását a lyukamban. Majd kissé feszítő érzés kerített hatalmába, bennem volt az ujja is. Óvatosan tágított, sikerült ellazulnom, megszűnt a feszítő érzés. Ekkor barátnőm az ujja helyére egy vékony vibrátort dugott, ami az övé volt. Nagyon kellemes érzés volt, ahogy vibrált bennem. Mindketten nagyon élveztük, Ahogy a prosztatámat izgatta, különleges érzés volt. Hihetetlen nagyot élveztem, szinte kirobbant a farkamból a sperma.

Annyira jó volt, hogy rögtön keresgélni kezdtünk a neten, s rátaláltunk a LELO Loki vibrátorra, ami kimondottan a férfiak P-pontjának izgatására fejlesztettek ki. Nagyon szeretjük mindketten. Rendkívül dizájnos, kellemes a tapintása, több fokozatos funkció van rajta. Teljesen vízálló, medencében, kádban, zuhany alatt is használható. S ami meglepő! Sötétben a gombok körül egy körív világít, így is könnyen kezelhető. Szóval szégyenlősek is nyugodtan használhatják!

Mióta megvan, még jobban feldobja az együttlétünket. Elárulom, egyedül is használom. Csak ajánlani tudom mindenkinek!