Keresés

LELO Elise második genereáció

Luxus G-pont vibrátor a LELO-tól

A továbbfejlesztett Elise klasszikus, ugyanakkor elegáns formája már első pillanatra megkapó. Lenyűgöző dizájnnal, ellenállhatatlan bársony kivitellel, amit már kézbe venni is öröm. E mellet a sokoldalú programozási mód, és a teljesen vízálló kivitel már csak hab a tortán.

Professzionális vibrátor két vibrációs motorral, most még erősebb vibrációval, mint az elődje – egy felül és egy középen. Igazán különleges élmény, amikor a két motor váltakozva stimulálja a hüvelyfalat vagy az erogén zónákat.

Enyhén hajlított formája a G-pont és környékének fokozott izgatását is lehetővé teszi. Nyolc fokozatú, állítható intenzitású vibráló, pulzáló motorral. A programok és azok intenzitása nyomógombok segítségével állíthatók. (Sötétben a gombok körül egy körív világít, a könnyű kezelhetőség miatt).

És hogy az Lelo Elise 2 tényleg egy exkluzív kényeztető, mi sem bizonyítja jobban, hogy a vibrátorhoz jár egy fekete díszdoboz, és egy szatén táska. Így ha ajándékba adod már a csomagolással sem kell bajlódnod! 🙂

És akkor néhány száraz tény, ami azért nem elhanyagolható, ha vibrátor vásárláson gondolkodik az ember (vagy a lánya…)

Teljes hossza kb. 22cm, átmérője kb. 3,6-4,2cm.

Anyaga: a felső rész szilikonból készül, az alsó rész magasfényű plasztik, a két rész között polírozott rozsdamentes acél díszgyűrű van. Ergonomikusan kialakított szárának köszönhetően jól illik a kézbe, könnyen kezelhető.

A termék teljesen vízálló, így a zuhany alatt, vagy a kádban is használható.

Egyéb technikai adatok: beépített Li-ionos akkuval, 2 órányi feltöltéssel akár 4 órányi használatot is kibír, a készenléti idő akár 90 nap, extra halk (a zajkibocsátása kevesebb, mint 50DB). LELO termék.

A Lelo Elise Három különböző színben vásárolható meg.