Keresés

Legjobb barát

Mindig is azt gondoltam, hogy nekem soha nem lesz vibrátorom. Mire? Még a gondolattól is elszörnyedtem, hogy valami idegen tárgy bennem zümmögjön. Nem is szántam rá magam soha a vásárlásra, habár néha megnéztem az olyan weboldalak kínálatát; vibrátorok, dildók … Mi a különbség?… Abszolút elzárkóztam attól, hogy ilyesmit vegyek magamnak. Azon a pénzen inkább vettem magamnak ruhákat. Az összeget többször is elköltöttem, biztos ami biztos…

Ám megtörtént a lehetetlen. Vibrátorom lett. Nem függnek mindig tőlem a dolgok, éppen ezért történhetett meg az, hogy a kedves barátaim születésnapomra megleptek. Már akkor láttam, hogy valami kínos ajándékot kapok, amikor egymást lökdösve, kuncogva átadták a fehér dobozkát. Nem volt túl súlyos, de érezhető volt, hogy valami érdekes dolgot rejt.

Kibontottam. Fehér selyemszerű anyag között egy rózsaszín, kábé 12-15 cm-es vibrátor pihent. A barátaimmal nevettem, de hazaérve a fiókom mélyére süllyesztettem a ketyerét. Legalább a diszkrét doboz remek rejtekhelynek bizonyult,mivel anyu- aki takarításmániás-, nem figyelt fel rá.

Hónapokig nem foglalkoztam az ajándékommal, nem is akartam rágondolni. Szégyelltem magam, ha csak néha megfordult a fejemben, hogy kipróbáljam. Legalábbis, ezt terveztem. Aham. Az internet beleszólt a dolgokba. Miután véletlenül elolvastam egy terjedelmes, szenvedélyes, izgató történetet, nem bírtam magammal és előrángattam az én mocskos kis titkomat. Félve vettem ki a dobozból, nehogy összetörjem, vagy valami. Valószínűleg a barátaim már elintézték az elemek befejezését, mivel a bekapcsoló gomb megtalálása után a kis kügyü azonnal működésbe lépett. Halkan zümmögött, egyenletesen rezgett. Még kézben is élvezetes volt tartani.

Tapintása egyáltalán nem olyan volt, mint amilyenre számítottam. Barbibaba-szerű műanyagra gondoltam, ehelyett puha, bársonyos volt, a felszín alatt pedig kőkemény. Habár nem volt órási, olyan, mint amilyeneket a pornófilmekben mutatnak, a maga méreteivel igen vonzónak bizonyult. A vastagsága sem volt rémisztő, ám még mindig idegenkedtem kicsit.

Bebújtam az ágyba és a takaró alatt készültem végrehajtani a nagy manővert. Azonnal becsúszott, pedig az előjátékot kihagytam. Remek érzés volt, ahogyan a rezgés az egész testemben visszhangzott. Anélkül, hogy bármit tettem volna, élveztem. Nem kellett ehhez akkora tudás, mint hiszik egyesek.Aztán el kezdtem ki- be húzogatni, és hagytam, hogy a testem magától reagáljon a vibrátor mozgására. Nem tartott sokáig, hogy összhangba kerüljek az én apró ketyerémmel és elélvezzek. És nem voltam rest, ha már csinálunk valamit, csináljuk jól, ugye? Újra, és újra kezdtem ,mindig máshogy. Nem csak akkor élveztem, ha bennem volt, hanem akkor is, ha külső izgatásra használtam.

Idővel, ez a cseppet sem feltűnő, rózsaszín vibrátor lett az egyik legjobb barátom. Mindig ott volt nekem, és megvigasztalt, hiába voltam szomorú, dühös, vagy csak csalódott. Mindig felvidít.