Keresés

LATEX fétis péniszköpenyek

A fetisizmus szóra sokak csak tűsarkakat és dominaruhás nőket látnak maguk előtt. Pedig sok minden lehet fétis, amit az ember nem is gondolna annak. A ruhákon kívül a szerepkörök, egy testrész vagy ruhadarab imádása, de még a fájdalom is beletartozhat. Általában egyikünkön se látszik, hogy mit és miképp élvezünk a szexben. Lehet, hogy férfi kollégád, ha senki nem látja, női tangabugyiban rohangál, vagy a visszafogott titkárnő átvedlik éjszaka dominává, és lakkcsizmában, korbáccsal a kezében osztja a férfiakat?

Nem is képzelnénk, milyen sok ember fétise a latex. A latex önmagában – minden más kapcsolódás nélkül is egy közkedvelt fétiság, ám gyakran más ágakhoz is kapcsolódik, mint pl: kötözés, orvos-szex, szexrabszolga, stb…

A latex egy speciális gumi, amit kifejezetten fétis célokra gyártanak. Ha latexbe bújsz, azonnal életbe lép az “érzékek teljes elfojtása” effektus, például latexkesztyűbe bújtatott kézzel egészen más a tapintás, másként érzékeled a külvilágot ha maszkot viselsz, a külvilág hangjai eltompulnak, és még beszélni is egészen más.

A népszerűségi listán első helyen vannak a latex maszkok, a kesztyűk. De kedveltek a pólók, nadrágok, zoknik, vagy a teljes testet beborító latex overallok.

Most a különleges LATEX péniszköpenyeket szeretnénk neked bemutatni.

FIGYELMEZTETÉS: a latex, natúr gumi az arra érzékenyeknél allergiát válthat ki.