Keresés

Kristálytiszta tapadókorongos dildó - Olvasói teszt

A Kristálytiszta dildó egy eléggé impozáns műpénisz. Érdekes és számomra egyben izgató az a tény hogy míg alakra, formára megszólalásig hasonlít egy valóságos péniszhez, és mégis teljesen átlátszó. Mint egy kristályból készült dildó.

Első ránézésre elég nagy méretűnek tűnik a kb. 18cm-es hosszával. Az átmérője 3.5-4 cm. Az igazat megvallva ritkán találkozni ekkora pénisszel, még ha egyes férfiak szeretnek is kissé nagyot mondani ezzel kapcsolatban. 😉 A formája rendkívül realisztikus, és pont olyan amilyet az igaziban is szeretek. Szép formás és hangsúlyos makk, ami kissé kiszélesedik, és erőteljesen erezett felszín.

A tapadókorong csak hab a tortán, ezzel bármilyen sima felületre biztosan rögzíthető. A csempére az asztalra, vagy akár tükörre is. A páromnak a tükör a kedvence, de az igazat megvallva engem is felizgat, ahogy látom ezt az átlátszó, kristályos, mégis élethű dildót belecsusszanni a puncimba.

Az anyaga jó minőségű, rugalmas zselés PVC. Nem túl puha, nem túl merev, olyan igazi álló pénisz állagú. Biztosan “áll” akkor is, ha fokozódik a hangulat és heves iramba csap át a játék. A tisztítása is rendkívül egyszerű, nem kíván semmilyen extra odafigyelést.

Ez a dildó nem egy romantikus játékszer (bár szerintem a műpéniszek egyike sem igazán az.) A vibrátorok inkább alkalmasak romantikázásra, de a dildók szerintem inkább a hevesebb szexhez valók. Vad lovaglásokhoz, nagy kefélésekhez. Nekünk vannak egyéb eszközeink is, köztük vibrátorok, csiklóizgatók, de ha valami vadabb, ösztönösebb dologra vágyunk, általában ez szokott előkerülni. 😉

Nálam ez a dildó egyértelműen ötöst érdemel. Biztos vannak ennél jobb, minőségibb játékszerek, de ebben az árkategóriában, mind megjelenésében, mind használhatóságában, élvezeti értékében egyértelműen jó választás volt.

Lina