Keresés

Kristálytiszta tapadókorongos dildó - Olvasói teszt

A Kristálytiszta dildó egy eléggé impozáns műpénisz. Érdekes és számomra egyben izgató az a tény hogy míg alakra, formára megszólalásig hasonlít egy valóságos péniszhez, és mégis teljesen átlátszó. Mint egy kristályból készült dildó.

Első ránézésre elég nagy méretűnek tűnik a kb. 18cm-es hosszával. Az átmérője 3.5-4 cm. Az igazat megvallva ritkán találkozni ekkora pénisszel, még ha egyes férfiak szeretnek is kissé nagyot mondani ezzel kapcsolatban. 😉 A formája rendkívül realisztikus, és pont olyan amilyet az igaziban is szeretek. Szép formás és hangsúlyos makk, ami kissé kiszélesedik, és erőteljesen erezett felszín.

A tapadókorong csak hab a tortán, ezzel bármilyen sima felületre biztosan rögzíthető. A csempére az asztalra, vagy akár tükörre is. A páromnak a tükör a kedvence, de az igazat megvallva engem is felizgat, ahogy látom ezt az átlátszó, kristályos, mégis élethű dildót belecsusszanni a puncimba.

Az anyaga jó minőségű, rugalmas zselés PVC. Nem túl puha, nem túl merev, olyan igazi álló pénisz állagú. Biztosan “áll” akkor is, ha fokozódik a hangulat és heves iramba csap át a játék. A tisztítása is rendkívül egyszerű, nem kíván semmilyen extra odafigyelést.

Ez a dildó nem egy romantikus játékszer (bár szerintem a műpéniszek egyike sem igazán az.) A vibrátorok inkább alkalmasak romantikázásra, de a dildók szerintem inkább a hevesebb szexhez valók. Vad lovaglásokhoz, nagy kefélésekhez. Nekünk vannak egyéb eszközeink is, köztük vibrátorok, csiklóizgatók, de ha valami vadabb, ösztönösebb dologra vágyunk, általában ez szokott előkerülni. 😉

Nálam ez a dildó egyértelműen ötöst érdemel. Biztos vannak ennél jobb, minőségibb játékszerek, de ebben az árkategóriában, mind megjelenésében, mind használhatóságában, élvezeti értékében egyértelműen jó választás volt.

Lina

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése