Keresés

Karácsonyi szex

Bizonyított tény, hogy a karácsonyi időszak kedvez vágyaknak. A szeretet ünnepe, az összetartozás, a meghitt téli esték felkorbácsolják a libidót. Persze sokszor találkozunk azzal az ellenvéleménnyel, hogy a Karácsonynak semmi köze az erotikához, a szexhez, de erre alaposan rácáfolnak az óvszer eladási statisztikák, melyek decemberben erős fellendülést mutatnak.

Az egész éves hajtás után megpihenve, a szex levezető stresszoldással, az boldogsághormonok felszabadításával, a kötődés elmélyítésével és az összetartozás megerősítésével járulhat hozzá az ünnepi hangulathoz.

Mindegy, hogy kapcsolatban él az ember vagy egyedül, fiatal vagy idős, ilyenkor mindenki jobban igényli az intimitást. Szóval hiába próbálnák az ellenkezőjét állítani, a Karácsony a bizony a szexről, az érzékiségről is szól. Tehát ha megfordult már neked is fejedben, hogy feldobod a karácsonyi ajándékozást néhány igazán szexi, érzéki és erotikus ajándékkal, ez teljesen rendben van. 🙂 Csempéssz erotikát a karácsonyfa alá. Vagy ha ez nem lehetséges add át párodnak ajándékodat a hálószobában, mikor már elcsendesedett a család.

Nézz szét az szexshopok kínálataiban, hogy megtalálhasd a párod számára legideálisabb erotikus ajándékot.