Keresés

Karácsonyi kívánságlista (Reni 31 éves)

Sokan gondolhatják úgy, hogy az ő párjuk nem örülne erotikus ajándéknak, például egy erotikus fehérneműnek, vagy egy vibrátornak. Pedig ez nem minden esetbe van így. Lehet hogy kedvesedet már régóta foglalkoztatja az ötlet, csak talán még magának sem merte bevallani. Lehet hogy neked is megfordult már a fejedben, de nem mertél vele előhozakodni. Azt igazából senkinek sem ajánljuk, hogy minden puhatolózás, tájékozódás nélkül, pusztán saját ötletének engedve “durr bele a közepébe” a fa alá tegyen egy vibrátort, de ha az ötletnek megvannak az előzményei, beszélgettetek róla, vagy elcsíptél egy egy erre vonatkozó megjegyzést a párodtól, érdemes lehet kipróbálni.

Erre nagyszerű példa Reni. Saját bevallása szerint nem szoktak otthon erotikus segédeszközöket használni, de az ő fantáziáját mégis izgatja a dolog. Szívesen kipróbálna új dolgokat a párjával, ennek tükrében állította össze az erotikus karácsonyi ajándéklistáját.

Ezeknek az ajándékoknak (is) örülne Reni!

Cottelli nyitott body

A fehérnemű örök klasszikus. Ezt szinte bárkinek nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. A szolid erotikustól, a szexin, a dögös “kurvás” szettekig mindenki megtalálhatja a megfelelő darabot. Reni is kinézett egy fehérneműt, mégpedig egy dögös nyitott bodyt. A ciciknél és a puncinál is nyitott fehérnemű kifejezetten ágycsatákhoz való.

Erotikus jelmezek

Úgy néz ki Reninek a szerepjáték is bejön, ezért szívesen bújna egy szexi iskoláslány, vagy egy csini szobalány bőrébe. A miniszoknyás, combfixes, copfos diáklányok sok férfi fantáziában szerepelnek, de Reni is szívesen visszaülne az iskolapadba! 🙂

Erotikus jelmezek

Titkos kényeztető virotojás

Nem csak szexi fehérneműkkel, jelmezekkel lehet feldobni a szexuális életet, a szexjátékszerek is kifejezetten alkalmasak erre. Talán az egyik legizgalmasabb játékszer a vibrotojás, ami használható a hálószobában, de a távirányítós vezérlésüknek köszönhetően szinte bárhol bevethetőek. Hogy Reninek mi járt a fejében amikor a listájára tette nem tudjuk, de két egyszerűbb verziót is kiválasztott.

Vibrációs tojások

Csiklóizgató vibrátor

A csiklóizgatók rendkívül kedveltek azoknál a hölgyeknél, akik előnyben részesítik ezt a kényeztetést. Reni választottja egy rendkívül elegáns, letisztult formavezetésű, maximálisan környezetbarát anyagok felhasználásával készült Svakom csiklóizgató.

Svakom Echo csikló vibrátor

Mint a fenti példa is mutatja, TE is nyugodtan gondolkodhatsz erotikus ajándékban karácsonykor. Persze ehhez tudnod kell, hogy a párodat is foglalkoztatja az ötlet. Óvatosan kipuhatolhatod igényeit, és ha úgy látod hogy neki is tetszene vágj bele. De ha még nem beszéltetek erről, vagy a kedvesed elzárkózik tőle, most ne kísérletezz! Egy szexjátékszer is tud tökéletes ajándék lenni, de csak akkor ha mindketten akarjátok!