Keresés

Karácsonyi készülődés Vibrátor Infó módra

Még nincs november, de a szupermarketek és a tévé reklámok már gőzerővel tolják a Karácsonyt. Sokan úgy érezhetjük, hogy ez még elég korai, de ha jobban belegondolunk. ez a két hónap gyorsan elszalad.

Az igazán rutinosak ilyenkor már fejben összerakták hogy kit milyen ajándékkal lepnek meg, sőt vannak olyanok akik már év közben is megvesznek egy egy apróságot. De a legtöbbünk az utolsó hetekre hagyja a az ajándékvásárlást. Ennek pedig megvannak a buktatói. A karácsony előtti időszakban szinte mindenhol hatalmas a forgalom. Az üzletekben óriási a tömeg, hosszúak sorok. A webáruházak és futárszolgálatok is leterheltek. Ahogy egyre közelebb az év vége, a legtöbben egyre jobban stresszelünk. Hiszen nincsenek még meg az ajándékok, és igazából ötletünk sincs… az idő egyre jobban szorít… aztán mikor végre sikerül kitalálni valami igazán jó meglepit, kiderül hogy sehol sem lehet megvenni… és végső kétségbeesésben az ember nem tud mit tenni, mint mélyebben nyúl a zsebébe, mint ahogy tervezte volna.

Valószínűleg ezt már mindannyian átéltük. De idén ez lehet másképp is! Hiszen ha időben elkezdjük a készülődést, elkerülhetjük az év végi stresszes rohangálást, tolakodást, sorban állást. Ha nem utolsó pillanatban akarjuk megvenni az ajándékot, van időnk átgondolni minek is örülne igazán a szerettünk. Van időnk felkutatni és megvásárolni. Nem vagyunk arra kényszerítve, hogy az utolsó pillanatban egy hirtelen ötlettől (vagy éppen a kétségbeeséstől) vezérelve vegyük meg az ajándékot. Ami valószínűleg nem is lesz az igazi, de az szinte biztos, hogy drágább lesz mint amennyit eredetileg szántunk volna rá.

Természetesen tudjuk, hogy egy erotikus ajándék jellemzően nem a fő vonal karácsonykor. De szerencsére mind többen gondoljátok úgy, hogy némi erotika is elfér a csomagban. Így, mint minden éveben, idén is szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnének egy kis érzékiséget, szexualitást csempészni idén a fa alá! Hétről hétre megpróbálunk segítséget nyújtani, ajándék tippeket adni. Bemutatjuk a legszexibb, legnépszerűbb termékeinket. Próbálunk tippeket adni férfiaknak és nőknek egyaránt.

Ha kedvesed szereti a szexi meglepetéseket, figyeld az oldalunkat, kövesd a karácsonyi cikksorozatunkat, és egész biztos, hogy idén feledhetetlen karácsonyban lehet részetek!