Keresés

Karácsonyi ajándékvásárlás – TE hogy állsz vele?

Lassan finisbe ér a karácsonyi ajándékvásárlás. Sokan már kipipálhatják, de szerintem sokkal többen vannak (vagyunk) olyanok, akik még nem lélegezhetnek fel. Őket pedig egyre jobban szorítja az idő. A jelenlegi rendkívüli helyzet miatt még többen fordulnak az Internethez, és próbálják webshopokból beszerezni az ajándékokat. Ez egy kényelmes, időtakarékos  és biztonságos megoldás. Internetes rendeléseknél egy dologgal azonban mindenképpen számolni kell. Mégpedig a szállítással. Általában a leggyorsabb webáruházak egy munkanapon belül vállalják a csomagok kiszállítását. De sajnos a kiszállítást sok minden befolyásolhatja. A posta és a futárcégek sokkal jobban le vannak terhelve ebben az időszakban, így előfordulhatnak csúszások a kézbesítésben.

Erotikus webáruház partnereink, szintén egy napos szállítással vállalják a raktárkészletes termékek kiszállítását, de így az ünnepi finisben, érdemes legkésőbb december 21. 16:00 óráig leadni a rendelésed. Ha minden flottul megy, még akár a keddi rendelés is megérkezhet karácsonyra, de ezt csak végső esetben ajánljuk!

Rendelj partner webáruházainkban, csempéssz egy kis erotikát a karácsonyfa alá! A készletes termékeket egy munkanapon belül megkaphatod, és 14.000 Ft felet ingyenesen kiszállítják a csomagod!

Tipp: Keresd a raktárkészletes termékeket, hisz azokat azonnal kézbesítik. Így csomagod 100%-ig megérkezik karácsonyig.

Örök sláger a szexi fehérnemű

Nincs az nő (asszony, lány, feleség, barátnő) aki nem örülne egy szexi fehérneműnek! Nem a mindennapi használatra szánt praktikus darabokra gondolok, hanem az igazán dögös, vadítóan erotikus fehérneműkre. Aminek az egyetlen célja, hogy őrülten szexinek érezze benne magát a viselője, felkorbácsolja a vágyat mindkét félben, és rövid időn belül a padlóra kerüljön. [...]