Keresés

Karácsony és Erotika

Hogy megfér e egymással a Karácsony és az Erotika? Ha szigorúan a vallási értelemben vett Karácsonyt nézzük akkor talán nem igazán. De a karácsony nem csak egyszerűen a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe. Ünneplik keresztények és nem keresztének egyaránt! Mindenkinek egy kicsit mást jelent, és mindenki egy kicsit másképp emlékezik meg róla. De egyvalami közös. Ilyenkor több időt töltünk a családunkkal, még közelebb kerülünk szeretteinkhez.

Persze a karácsonyig vezető őt nem igazán “gyaloggalopp”! Fa vásárlás, nagytakarítás, a karácsonyi menü megtervezése, nagybevásárlás. És persze ott vannak az ajándékok! Mindenki szeretne valami széppel, jóval, egyedivel, személyre szólóval előrukkolni. De valljuk be ez nem mindig egyszerű feladat!

Egyes kutatások szerint, minél régebb óta vagytok együtt, annál jobban ismeritek egymást. és mégis egyre nehezebb igazán ütős ajándékot kitalálni. Ennek oka mégpedig az, hogy valami nagyon különlegeset, nagyon extravagáns meglepetést szeretnétek egymásnak adni, lehetőleg olyat, ami felülmúlja a tavalyit. Ennek pedig általában az a vége, hogy kifuttok az időből, és idén is csak zokni, sál és parfüm lesz a fa alatt.

De ezt idén csinálhatod másképp is!

Ugyanez a tanulmány azt is kimutatta, hogy a párok idővel sokkal jobban értékelik az élmény-alapú ajándékokat, mint a kézzel fogható tárgyakat, ezért valószínűleg egy erotikus este sokkal jobb meglepetés, mint az 50. nyakkendő!

Szóval a nyakkendőt és a sapkát nyugodtan rakd be a fa alá, aztán amikor már csak kettesben vagytok meglepheted kedvesedet egy vadítóan szexi ruhában, vagy megajándékozhatod egy ízlésesen erotikus fehérneművel. Jutalmad biztosan nem marad el 😉

A karácsonyfa díszítés, gyertyagyújtás, meghitt családi vacsora és ajándékbontás után… jöhet egy forró éjszaka!

Hogy ebben segítsünk, most is elindítjuk a karácsonyi sorozatunkat, hogy tippeket adjunk azoknak, akik szeretnék meglepni párjukat valami igazán erotikus, vagy szexi ajándékkal! Figyeld az oldalunkat, mert bemutatjuk az idei év legjobb erotikus ajándék ötleteit. Igyekezni fogunk úgy összeválogatni a repertoárt, hogy kezdők és haladók is megtalálják a számításukat. Tippeket adunk mivel lepheted meg a párod, amivel nem csak a karácsonyi éjjel lesz feledhetetlen, de a hideg téli éjszakákat is felforrósíthatjátok.

Addig is ha gondolod, nézz szét partner webáruházunk Karácsonyi Ajándékötletek kategóriáiban, ahol számtalan erotikus és szexi termékkel találkozhatsz. De persze te is segíthetsz a partnerednek az ajándékozásban! Lehet hogy neki meg sem fordult a fejében hogy Te esetleg örülnél valami erotikus és izgalmas ajándéknak?