Keresés

Intim együttlét gyerek mellet?

Szeretnék megosztani veletek, az olvasóitokkal egy történetet, egy élethelyzetről és annak sikeres megoldásáról. Bár nem ismerem a követőitek demográfiai összetételét, úgy sejtem azért akad bőven aki hasonló cipőben jár, mint én. Nő, asszony, családanya ki úgy érzi még kijár neki is egy kis testi öröm az életben.

Íme a mi történetünk

A gyerekek és az intim együttlét. Sajnos ezek nehezen összepárosítható dolgok.

A tartalmas szex hiánya nálunk is kezdett a kapcsolat rovására menni. Napközben munka, délután a gyermekek tanítása, főzés, játék... örültünk amikor végre beledőlhettünk az ágyba és tudtuk, hogy aludhatunk végre egy kicsit.

Szex, szóba sem jött, még gondolni is fárasztó volt rá.

Persze a bilológia az más, a test nem így működik, a férjem és szerencsére az én libidóm is jól működött, csak a lehetőségek nem voltak adottak.

Ez sajnos egyre inkább feszültségekhez vezetett.

Egy napon kitalálta a férjem, mivel este nincs lehetőség az intim együttlétre így legyen nappal!

Megbeszéltük, hogy eresünk mindkettőnk munkahelyéhez közel eső panziót, és kibérelünk egy szobát, kijelölünk egy napot. Mindketten úgy ütemeztük a munkát, hogy az ebédidő hosszú lehessen.

Az első alkalom nagyon furcsa, izgalmas volt, mint ha újra randizni mentem volna. Szinte olyan élmény volt, mint amikor először bujtunk ágyba.

Mondanom sem kell, hogy az aznapi otthoni „műszak” olyan volt mint egy álom, és a gyerekeke is érezték, hogy valami nagyon jó történt, mert Apa és Anya is boldog és nyugodt volt.

Ennek már majdnem 3 éve. Azóta is rendszeresen, bár most már nem olyan gyakran, beiktatunk egy-egy „Légy ott” napot. A panzióban, ahová járunk már saját szobánk van, és volt olyan is, aki elmondta, hogy az Ő házasságukat is megmentette a mi példánk :-) , ez volt a legjobb az egészben, Na jó, nem csak ez

Emese