Keresés

Impulzushullámos G-pont izgató a ZALO-tól

ZALO szexjátékszerek

Csúcskategóriás kényeztetők Amerikából. A márka megálmodói úgy gondolták, hogy a szexjátékszerek nem eléggé esztétikusak, ezért azt a célt tűzték maguk elé, hogy ezen változtatnak. A ZALO kényeztetők aprólékos kidolgozással, luxus anyagokkal és olyan részletekkel készülnek, mint az aranyozás, ékszer-szintű kézi zománcfeldolgozás vagy a valódi Swarovski kristályok. Mondjuk az igazat megvallva a legtöbb ZALO szexjátékszer nekem “too much”, inkább a csicsás mint az ízléses kategóriába tartozik, de ez lehet csak az én véleményem. 🙂

ZALO szexjátékszerek

Amit ennél fontosabbnak tartok, az az anyagok minősége, (bőrbarát, hypoallrgén anyagok) a minőségi alkatrészek és a funkciók. A ZALO termékeknél ezekre nem lehet panasz!

ZALO Queen G-pont vibrátor és csiklóizgató

Már régóta várunk rá, hogy valami igazán innovatív újdonságról számolhassunk be neked! Bár szinte hetente jelennek meg új szexjátékszerek, de a “flash” már elég régóta elmaradt. Persze fontosak az apró újítások is, egy új dizájnosabb, vagy ergonomikusabb forma, erősebb vibráció. halkabb működés, de ezek miatt nem csillan fel az ember (vagy az ember lányának) a szeme.

Valljuk be a legtöbb szexjátékszer a “tizenkettő egy tucat” kategóriát képviseli. Ez persze nem baj, hiszen azért mert egy vibrátor nem tud igazából semmi “különlegeset” attól az még lehet nagyon jó kis játékszer. A funkciók, színek méretek, formák sokszínűségére pedig szükség van, hiszen nem vagyunk egyformák. Ami az egyikünknek tetszik, szexi vagy izgató, a másikunknak nem biztos hogy bejön. Márpedig ez egy szexjátékszernél a legfontosabb, hiszen kifejezetten örömszerzésre lettek kitalálva.

Most egy olyan vibrátort hoztunk, amire a legrosszabb indulattal sem lehetne rámondani, hogy középszerű! A ZALO újdonsága a ZALO Queen impulzushullámos g-pont vibrátora egy igazi újítás!

Véleményem szerint a ZALO Queen szebbre sikerült mint az eddigi társai. Bár az arany berakás és a Swarovski kristály itt is megvan, de a megjelenése visszafogottabb, és a csomagolás is inkább modern(es)ebb. A kényeztető alakját Kleopátra ihlette (mint tudjuk állítólag a világ első vibrátora az övé volt) karcsú és elegáns megjelenésű.

Zalo Queen impulzushullámos G-pont vibrátor

A ZALO Queen egy G-pont vibrátor és csikló izgató vibrátor egyben. Az egyedülálló PulseWave technológiájának köszönhetően új távlatokat nyit meg a női G-pont kényeztetők körében. A mélyrehatóbb, intenzívebb rezgéssel és pulzáló impulzusokkal, akár eddig még sosem tapasztalt, nagyon erőteljes orgazmus élhető át!

A rezgéseken túl a hullámmotoros meghajtású technológiának köszönhetően speciális, extra erős, oszcilláló, lüktető impulzusokkal bombázza a G-pontot, amely egyedülállóvá teszi a G-pont izgatók között.

ZALO Queen szilárd, kiváló rezgésvezető alapon, prémium, orvosi minőségű szilikon bevonatot kapott. Hajlított, elegáns formájának köszönhetően tökéletesen idomul a női testhez, a prémium anyagoknak köszönhetően pedig maximálisan bőrbarát.

Funkciók

Innovatív PulseWave technológia

Forradalmi, elektromágneses technológia, melyben hullám típusú motor rezgeti – mozgatja, hullámoztatja a vibrátor csúcsának kráterében található kis lebenyt, így nagyon gyors érintéseket, nyomásokat gyakorolva a G-pontra, akár másodpercenként 75 – ször. Biztos út a G – pont orgazmushoz!

Klasszikus vibrációs motor

Az impulzushullám kényeztetésen túl, az izgató rendelkezik egy hagyományos vibromotorral, amely a hullám kényeztetéstől függetlenül vezérelhető. Így a kényeztető használható hagyományos vibrátorként, impulzushullám stimulációval, de akár mindkét funkció is bekapcsolható egy időben.

EXTRA melegítő funkció

A vibrátor extra melegítő funkcióval is rendelkezik, egy gombnyomásra kellemes 42°C-ra fűti fel magát. (A melegítő funkció a vibrátor alján található gombbal kapcsolható be.)

EXTRA szívó csiklóvibrátor feltét

A csomagban megtalálható egy orvosi minőségű, prémium szilikon feltét, melyet a vibrátorra felhúzva, speciális csiklóvibrátorrá alakíthatjuk. A kis csőrrel a végén könnyedén igazodik a csiklóhoz. Pulzáló – rezgő – szívó impulzushullámmal árasztva el a klitoriszt.

EXTRA szívó csiklóvibrátor feltét

Bluetooth kapcsolat

A termék beépített Bluetooth chippel van ellátva, így okostelefonról vezérelhető, egyedi rezgésmódok és impulzushullámok hozhatóak létre, lehetőség válik zenei vezérlésre, akár 6m távolságból!

A vibrátor természetesen teljesen bőrbarát. Az orvosi szilikon borításnak köszönhetően az érzékeny bőrűeknek is tökéletes választás. Mérsékelten vízálló, ami azt jelenti hogy bár a kádba, zuhanyzóba nem vihető a tisztításnál nem kall attól tartanod, hogy a víztől baja lesz. Az akkumulátora mágneses USB kábellel tölthető fel, ami termesztésen a csomag része. Ezen kívül kapunk hozzá egy elegáns és praktikus szatén tároló tokot is.

ZALO Queen G-pont vibrátor