Keresés

Ildikó kipróbálta - Smile Easy vibrátor teszt

Ahogy már írtam, ma végre eljutottunk a rúdvibrátor kipróbálásához. Gyerekek korcsolyázni mentek így volt néhány óránk egymásra és a csomag tartalmára. Maga a vibrátor kinézete diszkrét, színe csontfehér és nagyon sima. Kettő darab ceruzaelemmel működik, esztétikus forma. Két ledes kapcsoló van az rajta. Az egyik a főkapcsoló, a másik pedig a fokozat kapcsoló és programválasztó gomb. Mind a kettő bekapcsolás után fehéren világít. A fogása jó érzés. Nekem egy kicsit keménynek tűnt és lehetett volna egy kicsit dorozmásabb de….hüvelyben is, és csiklón használva igazán izgató érzés. A hüvelyben nagyon jól érezhető a kicsit görbített forma, pontosan kikereshető vele minden érzékeny pont. Nem tudnám megmondani hányféle beállítási lehetőség van rajta, nekem rengetegnek tűnt. Gyengébb rezgéstől a rövid és hosszú pulzálásig nagy a választék. Nekem kicsit erősnek tűnt a leggyengébb fokozat is de nem kellemetlen.

Első nekifutásra azért nem volt mindjárt meg a szerelem köztünk. Pusztán a gondolattól, hogy egy új játékszert próbálok ki, nem nedvesedtem be, legalábbis nem úgy ahogy kellett volna ezért próbáltam először a csiklómat izgatni vele. A hajlított formával kényelmesen elértem viszont kicsit butáskodtam a beállításokkal. A leggyengébb pulzáló mozgás volt az ideális és az is úgy, hogy éppen csak simogassa. Egy kis Durex play síkosító kellett az illúzióhoz.

Majd amikor már kezdett elzsibbadni a csiklóm egy kis síkosítóval elkezdtem a kisajkaimat masszírozni vele. Hamar utat talált magának a puncimba. A formájából adódóan ideális a G pont izgatására is. Az átmérője nagyon el lett találva a számomra. Ez a vastagság nem feszít, de kitölti az hüvelyemet. Hosszúsága megfelelő mert kényelmes fogást biztosít használat közben. De én inkább a formából adódó előnyöket kerestem. Nagyon kényelmesen elértem az érzékeny pontomat vele.

Összességében nem volt rossz élmény. A forma ami igazán előnyös benne, és a rengeteg beállítási lehetőség. A kivitelezés és az anyaga valóban nagyon szép és tetszenek a ledes kapcsolók is. Előnyére válik, hogy szinte nincs hangja. A legmagasabb fokozatban is csak valami mély enyhe búgást hallani. Kicsit lehetne főleg a hajlított fej dorozmásabb, de hozzá kell és hozzá lehet szokni.

A Smile Easy nagyszerű ár-érték arányú vibrátor. Kiváló minőségű bőrbarát szilikonból készül, így az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.