Keresés

Ildikó és István tesztelésre jelentkeznek

A Twitteren hallottunk a tesztről. Szeretjük az izgalmakat és érdekesnek tűnik az ajánlat. Amit tudni érdemes rólunk, hogy 26 éve ismertük meg egymást, két fiú gyermek boldog édesanyja vagyok és egy nagyon konzervatív családban nőttem fel ahol a versenysport körül forgott minden. Párom hobby fotósnak tartja magát.

Nagyjából 10 éve készít rólam képeket. Eleinte nem lelkesedtem az ötletér, de egy fotós weboldalon megosztogatta a képeimet és a pozitív visszajelzések hatására másképpen állok ma már ehhez a témához én is.

Nálunk párom az aki keresi az újdonságokat, az új dolgokat, ami nekem is tetszik mert színesíti az életünket, szexuális együttléteinket. Szeretem ha hosszan kényeztetnek és előjáték gyanánt szívesen használunk vibrátorokat, stimulátorokat. Van is már néhány gondosan eldugva az ágyneműk mögött. Van egy kedvencem én kis elefántnak hívom mert helyes kis ormánya van ami kellemesen simogatja a csiklómat. Ezt a húgomtól kaptam ajándékba még néhány éve. Nagyon fontos viszont, az anyagok minősége mivel mindenre érzékeny vagyok nem csak intim helyen. Van olyan játékszerem amit egyszer használtam csak mert utána viszkettem tőle. valószínű nem olyan minőségű szilikonból készült.

Amit még nagyon szeretek azok a csikló masszírozók. Nagyon érzékeny a csiklóm és nagyon szeretem ha először ott vagyok rendbe rakva. Úgy teljes a szex ha nem csak a puncim élvezi az együttlétet. Ha ez kimarad nem teljes az együttlét. Néhány napja kaptam egy King Kong névre hallgató testmasszírozós csikló stimulátort aminek a fejére egy szilikon péniszt lehet húzni. Nagyon tetszik. Ha akarom csak a csiklómat kényezteti, de a kiegészítővel masszíroz kívül-belül. Ez és egy bizsergető síkosító hihetetlen vérbőséget okoz. Mindig könnyen jutottam el a csúcsra de ez most a kedvencem. Amikor a csiklóm jól lakott, rá illesztem a rezgőfej végére a pénisz toldalékot egy kicsi durex play-al, és pár perc alatt a puncim is dagad az izgalomtól. ennél már csak az lenne teljesebb ha a fejlesztők kitalálnák a testhőmérsékletű vibrátorokat. Nem a meleg vízzel feltölthetőre gondolok. Akkor teljes lenne az illúzió.

Ildikó