Keresés

Icicles gömbös üvegdildó - Olvasói teszt

Az üveg dildó számora teljesen új élmény volt. azelőtt sosem találkoztam ilyennel. Rögtön megtetszett ahogy kibontottam. Az Icicles gömbös dildó Nem hasonlít egyetlen egy szexuális játékszerre sem. Igazából akár egy dísztárgy is lehetne.

Mivel üvegből készül a felülete sima, tapintása hideg és természetesen kemény. Az eddigi dildóimmal ellentétben teljesen rugalmatlan, és a súlya is sokkal nagyobb. De igazából ez mind tetszik, mert ettől lesz más mint a többi hasonló játékszer. Tetszik a sima felülete, ami rendkívül jól síkosítható, így egyáltalán nem jelent gondot a bevezetése. Mindkét vége használható, így különböző játékokra alkalmazható. A gömbös felülete kellő stimulációt ad.

Nyugodtan használható zuhany alatt vagy akár a fürdőkádban. Üveg anyagának köszönhetően rendkívül jól vezeti és tárolja a hőt így lehűtve vagy felmelegítve más más élményt nyújt. Én személy szerint imádom mikor a jéghideg dildó találkozik a forró puncimmal. Mintha egy igazi jégcsappal szexelnék.

Imádom ezt a játékszerem. Teljesen más mint a többi szexjátékom, és ha előveszem mindig hatalmas orgazmust okoz nekem. Nálam ötös listán ötöst érdemel!

Kattintottam pár képet a fiúk kedvéért 😉

Ági