Keresés

Hozd létre a kívánságlistádat

Erotika.Shop kívánságlista

Új funkcióval bővült partnerünk webáruháza. Az Erotika.Shop szexshopban, mától létrehozhatod saját kívánságlistádat. Összegyűjtheted egy közös listára kedvenc termékeidet, így legközelebb nem kell őket keresgetned.

A webáruház több mint 6.000 erotikus terméket forgalmaz. Megszámlálhatatlan fajtájú vibrátor, dildó, férfi kényeztető és erotikus fehérnemű. Ezek közül a választás nem egyszerű. Lehet hogy több termékkel is szemezgetsz, és többször is meglátogatod az oldalt, mire leteszed egyik-másik mellet a voksodat. A kívánságlista nagy segítségedre lehet, hiszen egy kattintással megjelölheted kedvenc erotikus termékeidet, és onnantól azokat megtalálhatod a Kívánságlistám menüpont alatt.

De ezen kívül további előnyökkel is jár, ha használod ezt a funkciót!

Figyeli az árakat

Ha valamelyik kedvenc terméked ára csökken, akciós lesz, TE azonnal értesülni fogsz róla. Így akár 20-50%-is kedvezménnyel is megvásárolhatod. A webáruház folyamatosan figyeli a termékek árváltozását, és azonnal jelzi neked emailben ha kedvenc erotikus terméked olcsóbb lett!

Figyeli a készletet

Az Erotika.Shop webáruház hatalmas árukészletből értékesít. Mégis előfordul hogy egy-egy népszerű termékből kifogynak. A kívánságlista szolgáltatásnak köszönhetően, TE rögtön értesülhetsz róla, ha a kedvenc terméked elérhetővé válik a szexshopban!

Látogass el partnerünk áruházába, és hozd létre még ma kedvenc termékeid listáját!