Keresés

Hogyan használd a Womanizer csiklóizgatót?

A Womanizer alkalmazta elsőként a léghullámos technológiát a csikló kényeztetésére. Ez a stimulációs mód annyira újszerű, és hatékony volt, hogy rövid időn belül nem csak Németországban, hanem világszerte ás hazánkban is a hölgyek egyik kedvenc csiklóizgatója lett! A levegő hullámokkal való kényeztetés a klitorizstérzékeny nőket akár egy percen belül képes a csúcsra juttatni. A kipróbálók pedig teljesen újszerű, szinte semmihez sem hasonlítható orgazmusról számolnak be.

A Womanizer sikerén felbuzdulva, azóta számos kisebb és nagyobb gyártó állt elő a saját, hasonló elven működő csiklóizgatójával. Itt talán mindenképpen érdemes megjegyezni a svéd LELO Sona elnevezésű kényeztetőjét, hisz talán ő a legnagyobb konkurenciája, mind tudásban, mind minőségben.

Hogyan használd a levegőhullámos csiklóizgatót?

Mint írtuk, ez a fajta stimuláció, semmihez sem hasonlítható, egyik csiklóizgató sem vált ki ilyen típusú élvezetet. De éppen ezért a Womanizert és más levegő-, vagy hanghullámokkal kényeztető készüléket, a hagyományos csiklóizgatóktól eltérően kell használni.

  1. Első lépésként ha van van intim testékszered, akkor azt el kell távolítani. Megakadályozhatja a vákuum létrejöttét, és megsértheti a finom szilikon harangot.
  2. Nyisd szét a szeméremajkaid, hogy elérd a csiklód.
  3. A szilikon vákuum harangot illeszd a csiklód köré, és finoman szorítsd rá. A harangnak nem kell a csiklódhoz érnie, csak körbe kell venni azt. Ügyelj rá hogy teljesen illeszkedjen, ne szívhasson be a fals levegőt.
  4. Válaszd ki a megfelelő fokozatot, és élvezd a semmivel sem összehasonlítható érzést.

Ahogy írtuk, a csiklót apró vákuum hullámok izgatják. A vákuumhoz egy légmentesen zárható térre van szükség, ezért a léghullámos csiklóizgatók rendelkeznek egy apró szilikon haranggal, aminek a belsejében keletkezik a szívóhullám. Ehhez a harangot a csikló köré kell helyezni, ügyelve arra, hogy harang szorosan illeszkedjen. Ha a harang nem illeszkedik megfelelően, a kívánt hatást sem fogjuk elérni. Ugyanez a helyzet, ha a játék hevében elmozdítod. Megszűnik a vákuum, így a stimuláció is.

Bár a léghullámos csiklóizgatók rendkívül gyors orgazmust képesek okozni, nem csak maszturbáláshoz, hanem páros játékokhoz is ideálisak lehetnek. Mivel nem ingerlik közvetlenül a klitoriszt, általában nem lép fel annak túlérzékenysége, így újra és újra csúcsra juttathat.

Néhány tipp maszturbáláshoz

Ötletek páros játékokhoz