Keresés

Hogyan használd a vákuumpumpád?

A vákuumpumpák, szívók rendkívül népszerűek mindkét nem körében. Valószínűleg meglepődnél, ha tudnád, hogy korosztálytól függetlenül, hány nő és férfi használja ezeket az eszközöket. Ezek a szexjátékok ritkán kerülnek szóba beszélgetések közben. Az sok esetben előfordul, hogy a legjobb barátnők tudnak egymás vibrátorairól, csiklóizgatóiról, de szinte biztos, hogy nem tudnak egymás csikló, vagy puncipumpájáról. Igazából csak a szexshopok tudják, hogy mennyire is népszerűek ezek a játékszerek.

A férfiak a péniszpumpát merevedési zavar kezelésére, erekció fokozásra és akár pénisznövelésre is használhatják. A női vákuumpumpák, szívók az intim területek vérbőségét és érzékenységét fokozzák, így segítésükkel felerősíthetők az ingerek, így akár nagyobb, más típusú orgazmus érhető el.

A vákuumtermékek használata

Akár férfi, akár női pumpáról van szó, a használatuk hasonló. Helyezd a megfelelő területhez a szívóharangot úgy, hogy az szorosan illeszkedjen a testedhez. Azt kell elérned, hogy teljesen zárjon, ne tudjon a levegő sehol sem beszivárogni. Ha sikerült megfelelően a helyére illeszteni, kezdj el lassan pumpálni, míg feszülő érzést nem érzel. Fontos, hogy tartsd be a fokozatosság elvét! Az eredmény nem gyorsítható ha gyorsabban pumpálsz. Ha fájdalmat érzel, csökkentsd a szívóerőt. Azt a pontot kell megtalálni, ahol még nem fáj, de már kellően feszítő érzést tapasztalsz. Ez a pont lassan, fokozatosan egyre messzebb tolható.

Amennyiben pénisz növelésre szeretnéd használni a pumpádat, tartsd fent ezt a feszítő érzést 10 percen keresztül, majd szüntesd meg a vákuumot, és pihenj 10 percet. Ezt ismételd meg háromszor egymás után. Az ajánlott gyakorlás 3×10 perc egy nap, és hetente 3y ismételd. Fontos hogy ne lépd túl a javasolt gyakoriságot, a szöveteknek pihenniük, regenerálódniuk kell!

Léteznek vibrációval, vagy szívómotorral ellátott vákuum pumpák. Ezek tovább fokozhatják a hatását.