Keresés

Hogyan használd a péniszgyűrűt?

A szexuális segédeszközök még ma is megosztják az embereket. Sokan úgy gondolják hogy a vibrátorok, és egyéb szexjátékszerek kizárólag a magányos emberek hiánypótló eszközei. Nekik valószínűleg eszükbe sem jutna bevetni ezeket a kellékeket az ágyban. De olyanok is akadnak szép számban akik szívesen kipróbálnának különböző játékszereket, de nem merik párjuknak felhozni a témát. Az ok sokféle lehet. Vannak akik félnek attól hogy partnerüket esetleg zavarba hozza egy rezgő “harmadik”, de bármily furcsa is, a féltékenység is szerepet játszhat. Sokan (és ez főleg a férfiakra jellemző) félreértelmezik a szexjátékszerek szerepét/miértjét. Úgy gondolják, hogy ez a szexuális teljesítő képességükkel van kapcsolatban, hogy ők már nem elegendőek partnerüknek.

Azok a párok akik rendszeresen bevetnek kiegészítőket tudják, hogy ezeknek a játékoknak nem a másik “helyettesítése” a feladatuk. A hangsúly a közös élményeken, a változatosságon van.

A péniszgyűrű egy tipikusan olyan segédeszköz amit nem egyszemélyes játékokhoz találtak ki. Első alkalommal biztosan furcsa dolog, de ha megbeszélitek előtte a dolgot, és tisztázzátok, hogy ez a kaland, nem a másik teljesítményéről szól, hanem a felfedezés öröméről, a gyönyörködtető változatosságról, akkor a zavar helyett az izgalom fog dominálni.

Mi is az a péniszgyűrű?

A péniszgyűrű egy nagyon egyszerű de praktikus szexuális segédeszköz. Az elsődleges szerepe az erekció fenntartásában van. Használatával nagyobb, acélosabb és hosszabban fennálló erekció érhető el. Anyaga lehet fa, fém, de a legelterjedtebb a szilikonból készült péniszgyűrű. Egyes változatai tényleg kizárólag az erekció fenntartására használhatóak, de léteznek olyan péniszgyűrűk is, amik különböző stimuláló funkciókkal is rendelkeznek. Pl. bordázott felület, vibráló csiklóizgató, vagy akár ánusz izgató.

Vibrációs péniszgyűrű

Hogyan kell használni a péniszgyűrűt?

A gyűrűt, a még nem teljesen merev pénisz tövére kell felhúzni. A szilikonos gyűrűk rugalmasak, de ha szilárd anyagú, például fém gyűrűt választotok, akkor mindenképpen figyelni kell rá hogy a megfelelő átmérőjű gyűrűt válasszátok. A gyűrűnek szorítania kell, de az fontos hogy ne legyen túl szoros. A lényeg, hogy megnehezítse a vér kiáramlását a péniszből, de nem szoríthatja el teljesen! Így segít a nagyobb, keményebb, és hosszan tartóbb erekció elérésben.

Miért jó a péniszgyűrű?

A péniszgyűrű mindkét fél számára élvezetes lehet. A férfi számára okozhat némi kellemetlenséget a pénisz tövét szorító gyűrű, de az eredmény kárpótlásul szolgálhat. Aki vizuális típus, annak már maga a látvány is izgató lesz. Egy erőtől duzzadó eres pénisz, a legtöbb hölgyet “hangulatba” hozza! 😉 Arról nem is beszélve hogy jótékony hatással lehet az urak önbizalmára. A péniszgyűrű a legtöbb esetben késlelteti az ejakulációt, így használatával meghosszabbítható az aktus. Ha pedig valami vibráló darabot választotok, akkor tovább fokozhatjátok az élvezeteket. A csiklóizgató minden lökésnél újra és újra bizsergető kényeztetéssel éri a klitoriszt, így leginkább a hölgyeknek segít az orgazmus elérésében.

Fém péniszgyűrűk

Péniszgyűrűt már akár 1.000 Ft-tól lehet vásárolni, de léteznek több tízezer forintos erekciógyűrűk is. Ha úgy határoztok hogy ki szeretnétek próbálni, érdemes nem a legdrágább modellel kezdeni 🙂 Válasszatok egy egyszerűbb sima, vagy vibrációs gyűrűt (ez utóbbiból léteznek egyszer használatosak is) és ha mindkettőtöknek bejön, akkor később lecserélhetitek egy komolyabb, vagy még inkább testre szabottabb erekciógyűrűre.