Keresés

Hancúr párbaj társasjáték felnőtteknek

Erotikus, felnőtteknek szóló társasjáték... 

...tele izgalmakkal, egyedi, színes grafikával!

Hancúrozzatok játékosan! Szuper pozíciók és pikáns feladatok várnak rátok. A játék a mai igencsak szexuálisan túlfűtött világban a tényleges erotikára, a párkapcsolatok minőségének javítására ösztönöz. Ha ezzel a társassal leped meg párodat, garantáltan elmúlik a hirtelen jött fejfájás és minden adott lesz egy kellemes, forró este eltöltéséhez. A gyönyör garantált!

A játékhoz érdemes, sőt a maximális hatás elérése érdekében érdemes extra kellékkel, kiegészítőkkel készülni: hangulatvilágítás, halk, romantikus zene, egy üveg behűtött finom bor, vagy pezsgő, édes gyümölcs, masszázsolaj.

A játék menete:

Ezen társas is ugyanolyan alapelven játszható, mint bármely más párjáték, azzal a különbséggel, hogy itt kártyákból húzott, csintalan feladatokat kell végrehajtanunk párunkkal, mindkettőnk legnagyobb örömére. A mezőkön lépkedve szépen fokozatosan jutunk el a csúcsig. A játék lényege mégis az, hogy csak a játék végén jussunk el a hőn áhított orgazmusig, ha nyerni szeretnénk.

Ha valaki előbb veszíti el a kontrollt vágyai felett, akkor Ő veszít és 24 óráig mindent meg kell tennie párjának, lesnie és teljesítenie kell kívánságait, vágyait. De persze bármilyen egyéb “bünti” is kiszabható rá. Ez csak tőletek függ 🙂

Hancúr párbaj társasjáték

A játék 3 zónára van osztva: „Csábítás”, „Vágy” és „Hancúr”. Minden zónában a kategóriának megfelelő kártyákkal, feladatokkal találkozhattok, így kellő akaraterővel nem kell idő előtt befejeznetek a játékot.

Ideális, stílusos és vicces ajándék egyben, de a legjobb, ha magunkat lepjük meg és feldobjuk magánéletünket. A játék korhatáros ( 18 ), de csak minimum korhatára van, bátran ajánljuk az ifjú pároktól kezdve a gyémántlakodalmasokig mindenkinek!

A játék tartalma:

  • 1db játéktábla
  • 52db feladatkártya
  • 2db játékfigura
  • 1db dobókocka
  • 1db homokóra
  • játékszabály

Még több izgalmas felnőtteknek szóló társasjátékot találhatsz a Szerelmi Játékok Webáruházban!