Keresés

Gigantikus vibrátor teszt

Mi egy másfél éve együtt lévő pár vagyunk. Én 20 éves lány vagyok a párom pedig 30 éves srác. Szeretünk új dolgokat kipróbálni és bővíteni a szexuális szokásainkat. Szeretünk sok mindent például vibrátorok, latex, kötözés, bilincsek, csipeszek stb.

Most alkalmunk nyílt kipróbálni az Erotika.Shop webáruház jóvoltából egy új vibrátort, ezt szeretnénk veletek megosztani hátha kedvet kaptok ti is eme eszközhöz. Ez a termék a “Gigantikus szerető” vibrátor.

A vibrátor egy óriási dobozban érkezett, a postán vettük át a diszkrét csomagot. A dobozról senki nem sejthette hogy vibrátor van benne. Főleg nem az hogy egy darab! 🙂 Alig vártuk hogy kibonthassuk és kipróbálhassuk az új szerzeményt. Alapvetően szeretem a nagy méretű játékszereket, de elsőre megijedtem a hatalmas méretétől, mint hosszra mind vastagságra hatalmas. Miután legyőztem a félelmem kezembe vettem és a tapintása jó minőségű , élethű jól formázott.

Ez aztán tényleg nem kicsi! 

Egy jó tanács használat előtt nem árt a hosszasabb előjáték és bő síkosítás a mérete miatt. A makkja egy picit nagyobb, ez számomra nehezebbé tette a behatolást, de ezen túl jutva nagyon kellemes és jó érzés volt. Ott bent minden kis helyet kitölt, feszít és tágít, de aki szereti ezt az érzést az nagyon fogja élvezni. Pillanatok alatt a csúcsra jut és ott is tart, de én elsőre csak rövid ideig bírtam nálam ez 10-15 perc volt. Több gyakorlással szerintem hosszasan kitolható a használat ideje. A rezgés fokozatok csak még élvezetesebbé teszik a használatát és számomra a behatolást is.

Ezt a terméket csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a nagy méreteket vagy szeretne valami új dolgot kipróbálni a szexuális életében. Nagyon megéri. Nálam ez a termék 1-10 skálán 8 pontot ért el. Remélem más is kipróbálja ezt a hatalmas játékszert.

D.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése