Keresés

Fleshlight punci - Christy Mack

Christy Mack

Christy Mack pornószínésznő neve sem szokott sokat szerepelni magyar magazinokban. Az 1991-ben született csaj tetovált modellként kezdte pályafutását, és 2012-ben csöppent a pornóiparba. Vagyis aránylag friss húsnak számít a piacon. Mack tetkó-mániás, célja, hogy az egész testét televarrassa, és jó úton is halad.

Christy év elején közzé tette Twitter oldalán, hogy orálisan kielégíti az aki a legmenőbb LEGO építményt építi meg a házában. A LEGO idejekorán véget vetett a versenyzésnek, így győztes pályaműről nem tudunk beszámolni 🙂

De fel a fejjel! Ha le is maradtál Christy kényeztetéséről, most mégis magadévá teheted az extrém pornós puncit. Modellt állt a Fleshligt Girls kollekció legújabb darabjához. Így most tiéd lehet a Christy Mack pillangós puncijáról, vagy popójáról készült élethű kényeztető.

A FLESHLIGHT-ról

A Fleshlight kényezőtek az USA-ból indultak világhódító útjukra. Jellemzőjük a kemény zseblámpára emlékeztető tok, és a maximálisan bőrszerű, puha, élethű érzést biztosító belső. A cél az volt, hogy olyan kényeztetőt készítsenek, amely maximálisan kielégíti a férfiak igényeit önkielégítés közben.

Az első kényeztetőjüket a kilencvenes években dobták a piacra, ami rögtön hatalmas siker lett. Azóta számtalan különféle változat látott napvilágot. Léteznek az orál szexet, vagy az anális örömöket utánzó modellek is. Az egyik leghíresebb és legsikeresebb sorozatuk a Fleshlight Girls kollekció, amelyek híres pornócsillagok nemi szervét mintázza. Jelenleg közel harminc pornós hölgy puncijáról készült másolat kapaható webáruházunkban. A legújabb fejlesztésük pedig az, hogy ezek a kényeztetők nem csak külsőre térnek le egymástól, hanem minden modell egyedi belső struktúrát kapott, így nem csak a megjelenésük az érzet és az élmény is különböző.