Keresés

FLESHLIGHT műpunci melegítő

A FLESHLIGHT tagadhatatlanul az egyik legismertebb, és az egyik legjobb maszturbátor márka a szexuális játékszerek piacán. Köszönhető a kiváló minőségnek, a bőrszerű anyagoknak, és a teljesen élethű élménynek, amit ezek a műpuncik, műpopók, vagy éppen szájak nyújtanak. Egy hibájuk van (volt) ezeknek a kényeztetőknek, hogy azt a kellemes fottóságot, – amit egy igazi punci tud nyújtani -nem tudták visszaadni.

Hogy a FLESHLIGHT maszturbátorok még inkább vissza adhassák az igazi által nyújtott élvezeteket, most újdonságként itt a Fleshlight – maszturbátor melegítő. Kifejezetten Fleshlight maszturbátorokhoz kifejlesztve, a még valósághűbb élvezetért! Érzéki, meleg kéjbarlang egy szempillantás alatt!

Működés:

A melegítő minden Fleshlight termékkel kompatibilis, használata rendkívül egyszerű:

1.lépés: Csatlakoztasd a melegítőt USB-kábellel, valamilyen energiaforráshoz (pl, laptop, számítógép), vagy az adapter segítségével dugd a konnektorba.

2.lépés: Csúsztasd rá az éppen használni kívánt Fleshlight kényeztetőt a rúdra, a terméket függőlegesen lefelé fordítva.

3.lépés: Kapcsold be a melegítőt az egyik lábán található gombbal és 5percen belül a kéjcsatorna eléri a 40° C-os hőmérsékletet, akár az igazi!

Amikor a melegítő elérte a kívánt hőmérsékletet, a kis zöld LED-fény automatikusan kialszik, így a kényeztető levehető róla és nincs más dolgod, mint élvezni a felfűtött művagina, vagy popsi nyújtotta gyönyöröket.