Keresés

Férfi szemérem - avagy a régi beidegződések fogságában?

A legutóbbi vásárlói statisztikánk, és sajnos az eddigiek is azt bizonyítják, hogy a vásárlói kör és aktivitás a nők körében jóval nagyobb, mint a férfiak esetében. Olyan 80-20 % az arány az egyes segédeszközök vásárlási statisztikánkban, ami nagyon elgondolkodtatott bennünket. Vajon miért a nők azok, akik legyőzve szégyenérzetüket, vállalva vágyaik kiteljesülését, egyre bátrabban vásárolnak? Nem kell magyarázni, és nem is lehet kifogás, vagy indok, hogy a férfiak szemérmesebbek. Az internetes vásárlás teljesen anonim abból a szempontból, hogy a futárszolgálat vagy posta ugyanolyan csomagot szállít ki, mint bármilyen más csomagot, nem derül ki, hogy mi a tartalma.

Férfi ismerőseim körében végeztem egy kis felmérést, és a következő válaszokat kaptam:

-Minek segédeszköz, ott a farkam…
-Nem vagyok buzi!…
-Miért, milyen segédeszközök vannak???
-Ha megveszed, kipróbálom… 🙂

és hasonló megnyilvánulások.

Szomorú, hogy a XXI. században még mindig működnek a régi beidegződések. Holott már az ókori Rómában természetes volt, hogy a férfiak nem csak a nőkkel rendeztek hatalmas orgiákat, hanem természetes módon a saját neműk beliekkel, és egyáltalán nem tekintették ezt bűnős dolognak.

Napjainkban megfigyelhető bizonyos divat homo irányzat, talán ezért is olyan nagy az idegenkedés a férfi dildok, segédeszközök iránt. Azt kellene megérteni, hogy azért, mert bizonyos plusz izgatásra, különleges kielégülésre vágysz, még nem leszel “buzi”!

A szexuális segédeszközök terápiás célt is szolgálhatnak, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen lehet. Nézzünk néhányat, a teljesség igénye nélkül.

Sok kapcsolat egy idő után ellaposodik. Ha elég nyitott mindkét fél az új dolgok kipróbálására, máris feldobhatja az együttlétet egy “játékszerrel”.

Sok férfi él magányosan, egyedül. Szexuális kielégülésük egyetlen módjának a pornó filmek nézését, és a rá való “recskázást” tekinti. Pedig a maszturbálást is fel lehet dobni segédeszközök alkalmazásával. Most nem csak az análizgatókra gondolok, hanem pl. a műpuncikra, síkosítókra, netán guminőre. Első hallásra nevetségesnek tűnik a műpunci, mindjárt jön is a reakció…na, neee! -pedig szerintem semmivel sem különlegesebb, mint a vibrátor, a műfarok. Végül is mi a különbség? Miért vagyunk elfogadóbbak ezzel szemben, mint egy műpuncival? Ugyanazt a célt szolgálja, sőt van egy előnye is. Oldja a gátlásokat, javíthatja az impotenciát, korai magömlést, megelőzi a szexuális eltévelyedést, abberációt…

Nem tudom használják-e terápiás céllal, én biztos ajánlanám. Sok férfi azért nem mer kapcsolatot kezdeményezni, mert fél, hogy kudarcot vall… Kapható már olyan műpunci, ami fűthető, teljesen olyan érzést biztosít, mint egy igazi jó forró punci. Érdemes körülnézni oldalunkon. Érdeklődjetek, szívesen adunk tanácsokat is!