Keresés

Féltékeny legyek egy vibrátorra?

A legtöbb férfinak semmi kifogása nincs az ellen, hogy a partnere valamilyen szexuális játékszert használjon, sokkal inkább izgatónak találják azokat. Viszont vannak, akik úgy gondolják hogy egy vibrátor az ő érdemüket kisebbíti. Talán azt gondolják, hogy egy alfa hímnek nincs semmi ilyesmire szüksége hogy párját maximálisan kielégítse! De olyanok is vannak akik féltékenyek rá, és attól tartanak, hogy a kedvesük előbb utóbb a műpéniszt, vagy a vibrátort jobban fogja kívánni.

De ez a legnagyobb marhaság!

Nem érdemes féltékenykedni egy segédeszközökre, és kisebb “kan” sem leszel tőle! Sőt! Inkább használjátok a szexuális aktus alatt is. A gyakorlott vibrátoros párok az általuk keltett érzéseket fantasztikusnak találják.

Egy vibrátor bevetése mindkét fél számára örömet okozhat. Akár előjáték során használjátok, akár aktus közben. És még nem is említettük a vibrátor showt amiért a nagyon sok férfi oda van!

Egy jókor bevetett vibrátor átlendíthet azokon a holtpontokon amikkel elkerülhetetlenül találkoztok, (rossz kedv, fáradság, “fejfájás”, stb..) és meghozhatja a kedvet az folytatáshoz. Felpezsdítheti a szexuális életeteket, segítségével bármikor adható egy kis plusz az ágycsatákhoz.

Szex elölről, hátulról egyszerre?

Vannak nők, akik azt szeretik, (vagy azt szeretnék) ha egyszerre elölről és hátul is kényeztetik őket. Márpedig ehhez két pénisz szükségeltetik. Vagy mű vagy igazi, de az biztos hogy kettő…

Ami nagyon fontos – főleg ha anális játékokhoz kerestek vibrátort – , hogy a megfelelőt tudjátok kiválasztani. Mint már egy régebbi cikkünkben is írtuk, ez nem is olyan egyszerű! Ma már olyan bőséges a választék, (rúdvibrátor, g-pont vibrátor, vibráció nélküli dildó, anál kényeztető, stb..) típus, méret, szín anyag tekintetében, hogy csak az nem talál köztük megfelelő szexjátékot, aki nem is akar. 🙂

Tehát itt az idő, hogy egy kicsit bolondozzatok az ágyban. Használjatok bátran szexjátékszereket, nem fogtok csalódni!