Keresés

Ezt szeretném a Jézuskától :) (Szabina 40 éves)

Nem jellemző hogy karácsonykor drága ajándékokat vásárolnánk, általában inkább csak jelképes apróságokkal szoktunk egymásnak kedveskedni. De most az ajándéklistám összeállításánál ez nem volt szempont. “Ajándék lónak ne nézd a fogát” szokták mondani, úgyhogy én most nem is néztem az árakat. 🙂 Kizárólag azt, hogy tetszik e az adott termék, vagy látok e benne fantáziát. Mivel már van néhány játékszerünk a fiókban, olyan eszközöket keresetem amik igazán különlegesek, és nincs a gyűjteményben sem. 

A kiválasztott kütyük közül bármelyiket örömmel elfogadnám karácsonyra! 🙂

Womanizer csiklóizgató (fehér színben)

Womanizer csiklóizgató (fehér színben)

Már nagyon sok jót olvastam róla, így talán ez áll az első helyen. Ezek közül is leginkább a Pro tetszik, nekem az új rúzs formájú változata nem igazán nyerte el a tetszésem. Legjobban a fehér változat visszafogott eleganciája teszik, de nem kezdenék hisztizni akkor sem ha egy lilát, vagy zöldet kapnék!

Párvibrátor

Párvibrátor

Izgalmasan hangzik a párvibrátor is, szívesen kipróbálnám. Szerintem rendkívül hasznos lehet távirányíthatóság, hiszen szeretkezés közben elég macerás lehet a funkció váltó gombot keresgetni, ezért mindenképpen olyat kérnék.

Titkos kényeztető, vibrotojás

Titkos kényeztető, vibrotojás

Ez már régóta motoszkál a fejemben. Szerintem nagyon izgalmas játékszer lehet. Használható a hálószobában, és szinte bárhol máshol is. Mivel van egy hasonló játékszerünk, nagyjából sejtem milyet szeretnék. A miénk egy egyszerűbb rádiós vibrotojás, ami nem igazán ad intenzív stimulálást, de cserébe legalább hangos! 🙂 a távirányítója sem az igazi. Viszont az Szóval ha írhatnék a Jézuskának, akkor szeretnék egy titkos kényeztető vibrotojást, ami távirányítós. A We-Vibe Jive szerintem tökéletesen megfelelő lenne!

Szexi fehérnemű

És hogy ne csak szexjátékszerek legyenek a listámon, itt egy szexi fehérnemű szett is!

Cottelli Bondage - fényes nyitott fehérnemű szett