Keresés

Tombola nyereményjáték az Erotika.Shop webáruházban

Nyerj értékes, erotikus termékeket!

Az Erotika Shop webáruházban megrendezésre kerülő tombola nyereményjátékon, időről-időre értékes erotikus játékszerek kerülnek kisorsolásra. A sorsoláson bárki részt vehet, aki legalább 5000 Ft értékben vásárolt már a szexshopban.

A webáruház felhasználói minden vásárlásuk után hűségpontokat kapnak, melyeket kedvezményes vásárlásokra, vagy tombola szelvényekre is beválthatnak. Akár egy darab virtuális tombolával is esélyed lehet az értékes nyereményre! 

Nyeremények, eddig több mint 230 ezer forint értékben!

Eddig gazdára találat egy izgalmas bugyiba rejthető Pantyrebel csiklóizgató vibrátor, egy prémium kategóriás, hanghullámos LELO Sona 2 csiklóizgató, egy 50e forintos PDX Elite Extender maszturbátor, Smile vibrátor válogatás csomag 45e forint értékben, egy We-Vibe moxie okos csiklóizgató, és most legutóbb egy Satisfyer ajándékcsomag.

A nyereményjáték folytatódik!

Alig került kisorsolásra a legutóbbi nyeremény, máris itt a legújabb játék! Az Erotika Shopnál, most a férfiaknak szeretnének kedveskedni. A novemberi sorsoláson gazdára talál egy 

prémium kategóriás FLESHLIGT Girls élethű műpunci

Jelenleg a kollekció több mint harminc modellje érhető el a webáruházban. Minden modell egy-egy pornócsillag puncijának élethű másolata. A gyártó a sorozattal szerette volna testközelbe hozni kedvenceidet, ezért a legnagyobb csillagokkal szerződött le akik arcukat és puncijukat adták a kényeztetőihez. 

NYERJ egy FLESHLIGHT Girls műpuncit!

Eleinte az összes FLESHLIGHT Girls kényeztető egységes belső struktúrával (lotus) volt elérhető, de egy újításként, mára minden modell egyedi belsőt kapott. Olyan struktúrát próbáltak összerakni minden élethű kényeztetőnek, ami visszaadja az adott pornósztár temperamentumát. 

Az eltérő belső kialakításnak köszönhetően másfajta élményt élhetsz át StoyaTera PatrickChristy Mack vagy az összes több FLESHLIGHT lány maszturbátorával.

És hogy melyik modell kerül kisorsolásra?

Ezt a nyertes saját magad tudja eldönteni! Szabadon választhat a 30 pornócsillag közül!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

  1. Vásárolj az Erotika Shop online szexshopban legalább 5.000 Ft értékben! A játékban kizárólag a shop regisztrált felhasználói vehetnek részt, így szükséged lesz egy regisztrációra. (Ezt a megteheted a vásárlás előtt, de akár vásárlás után is regisztrálhatsz.) Ezer forintonként jár egy hűségpont, egy szelvényhez pedig öt pontra van szükséged.
  2. Látogass el a tombola sorsolás oldalára, és "vásárolj" szelvényeket a játékra. Te döntöd el mennyi hűségpontot váltasz be. Természetesen több szelvénnyel nagyobb eséllyel indulhatsz.
  3. A sorsolás után pedig e-mail értesítést kapsz a nyereményről, amennyiben te voltál a szerencsés.

Érdemes gyűjteni a hűségpontokat!

Nem tetszik a mostani nyeremény? Nincs semmi gond, hiszen ha nem veszel tombolaszelvényt, a hűségpontjaidat a következő sorsoláskor is beválthatod. Márpedig érdemes gyűjteni a pontokat, hiszen információink szerint az év utolsó sorsolása nagyot fog szólni! Ígérjük, hogy amint többet tudunk, be fogunk számolni a részletekről. 😉