Keresés

ErotikaShop - VibrátorInfó Nyereményjáték

Indulj a Satisfyer nyereményért!

A Satisfyer termékekről már sokat olvashattál oldalunkon. A mostani kvíz játékunkban egy Satisfyer termékekből álló nyereménycsomagért szállhatsz versenybe! Az Erotika Shop webáruház rendszeresen szervez a vásárlói részére tombola nyereményjátékokat. A következő sorosláson egy 45.000 Ft értékű vibrátor csomag kerül kisorsolásra.

Szerezz extra tombolákat a játékra, a Vibrátor Infó jóvoltából!

Játssz a Vibrator Info és az Erotika Shop webáruház közös játékán, és szerezz 20 db extra tombolát a következő sorsolásra! Nem kell mást tenned, mint "kitöltened" az alábbi, 5 kérdésből álló kvízünket. Keresd meg az oldalunkon a válaszokat a feltett kérdésekre, és ha mindet megtaláltad, máris tiéd a 20 db tombolából álló csomag! (A kvízt kitölteni, és a tombolákat begyűjteni 2021. július. 30.-ig van lehetőséged!)

A kérdéseket egymás után kapod meg, a válaszokat pedig megtalálhatod a cikkeink között. Keresd az alábbi ikont, hogy begyűjtsd a válaszokat! (A válaszok megtalálásában segítségedre lehet oldalunk kereső funkciója is)

FIGYELEM! Minden felhasználó csak egyszer élhet az extra tombolák lehetőségével Amennyiben megpróbálsz visszaélni a játékunkkal, úgy egészen biztos hogy nem fogsz nyerni! A tombolák sorsolás előtt ellenőrzésre kerülnek, a "trükkös" felhasználók pedig kizárásra!

1# - Mi a neve a We-Vibe alkalmazásnak?

Az okos szexjátékszerek nagyon népszerűek. Ezek a vibrátorok mobiltelefonról is vezérelhetőek, számtalan izgalmas kalandod ígérve. A mobilos irányításhoz egy alkalmazásra van szükség. Mi a neve a We-Vibe applikációjának?

A választ megtalálod a weboldalunkon!

2# - ............................?

3# - ............................?

4# - ............................?

5# - ............................?

További tombolákat vásárolhatsz az összegyűjtött hűségpontjaidból

A sorsoláson bárki részt vehet, aki legalább 5.000 Ft értékben vásárolt már a szexshopban. A webáruház felhasználói minden vásárlásuk után hűségpontokat kapnak, melyeket kedvezményes vásárlásokra, vagy tombola szelvényekre is beválthatnak. Akár egy darab virtuális tombolával is esélyed lehet az értékes nyereményre! 

  1. Vásárolj az Erotika Shop online szexshopban legalább 5.000 Ft értékben! A játékban kizárólag a shop regisztrált felhasználói vehetnek részt, így szükséged lesz egy regisztrációra. (Ezt a megteheted a vásárlás előtt, de akár vásárlás után is regisztrálhatsz.) Ezer forintonként jár egy hűségpont, egy szelvényhez pedig öt pontra van szükséged.
  2. Látogass el a tombola sorsolás oldalára, és "vásárolj" szelvényeket a játékra. Te döntöd el mennyi hűségpontot váltasz be. Természetesen több szelvénnyel nagyobb eséllyel indulhatsz.
  3. A sorsolás után pedig e-mail értesítést kapsz a nyereményről, amennyiben te voltál a szerencsés.