Keresés

Élethű műpunci maszturbátor

A legtöbb férfi kényeztető igyekszik a valósághű érzéseket visszaadni. Éppen ezért nem használnak vibrációs motorokat, a stimulációt kizárólag a maszturbátor belsejének rafinált kialakításával érik el. Strukturált belső felszínnel, a szűkebb és tágasabb kamrák váltakozásával és egyes modelleknél a vákuum szívó hatása segítségével adják vissza a valódi hüvely által keltett ingereket. A valósághű élményhez hozzá tartozik az élethű megjelenés is! Nem véletlenül népszerűek a pornósztárokról formázott FLESHLIGHT maszturbátorok, hiszen azon túl hogy élethű élményt ígérnek, kívülről is megszólalásig hasonlítanak a kedvenc pornószínésznőnk puncijára, vagy popsijára.

A Zemalia Diana műpunci, ugyan nem pontszóárról lett másolva, mégis megszólalásig hasonlít egy igazira. Tökéletesen élethű kialakítású, húsos szeméremajkakkal, és rózsaszín csiklóval. De a kényeztető nem csak külsőre élethű, a belső kialakítása is maximálisan valóságos.

Élvezd ahogy a formált szeméremajkakon át egy tökéletesen valósághű punciba hatolsz. A hüvelyfal puha, lágy anyagú, mely a bemenetnél kellemesen redőzött, majd mélyebbre hatolva szűkebb lesz, – így ezen a ponton nagyobb nyomást gyakorol a hímvesszőre – majd újra kitágul ahol a makkot teljesen körbevéve egészében cirógatja azt.

A maszturbátor nem tartalmaz elektromos részeket, így könnyen tisztítható, a kádban vagy a zuhany alatt is használható, minden zavaró motorzaj nélkül.

Tulajdonságok

-rendkívül élethű anyag és forma
-húsos szeméremajkak
-szűk, de nyúlékony kéjcsatorna
-stimuláló belső felszín
-vízben is használható, könnyen tisztítható
-zárt véggel
-teljes hossz: 16cm
-belső átmérő: 1cm (nagyon rugalmas)
-külső átmérő: 7,3-9cm
-natúr színben

Anyaga: TPR (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes).

TIPP: A termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.