Keresés

Bejönnek a pornósztárokról formázott élethű műpuncik?

Ha igen, akkor a vadonatúj Pornstar Series kollekció biztosan elnyeri a tetszésed!

Az egyik legismertebb műpunci márka a FLESHLIGHT. A pornócsillagokról formázott FLESHLIGHT Girls sorozat pedig talán a legsikeresebb modellcsaládja. Ezek a kényeztetők nem csak az élethű érzést igyekeznek a legtökéletesebben visszaadni, de a megjelenésük is teljesen valósághű. Mindegyik modell más-más pornósztár punciját, popsiját formázza meg.

Pornstar Series maszturbátorok

Most egy új műpunci kollekciót a Pornstar Signature Series-t szeretnénk neked bemutatni. A kollekció darabja, hasonlóan a FLESHLIGHT Girls modellekhez, valódi pornócsillagok puncijáról készített élethű másolatok. Az anyaguk és a változatos belső struktúrájuk pedig gondoskodik arról, hogy ne csak a vizuális élmény legyen valósághű.

Pornstar Series műpunci

A sorozathoz jelenleg több mint húsz pornósztár adta az arcát és a punciját, akik saját kézjegyükkel is ellátták ezeket a maszturbátorokat. A Pornstar Series műpuncik nemcsak megjelenésükben különböznek, de különböző tudással, funkciókkal kerülnek forgalomba. Létezik köztük sima vibráció nélküli modell, motorral ellátott verzió. Van amelyiknek tapadókorongos rögzítése van, sőt van melegíthető, de még spriccelő (squirting) műpunci is.

A funkciótól függetlenül, mindegyik kényeztetőre jellemző az élethű megjelenés és a maximálisan bőrszerű anyag. A hüvely öntése, anyaga, tapintása, ruganyossága teljesen valódinak hat, így adva vissza az élethű szexélményt.

A kényeztetők használatánál fontos a megfelelő síkosítás. Erre – mint a valósághű anyagból készülő szexjátékszereknél általában – kizárólag vízbázisú síkosító használható. A tisztításnál is érdemes ügyelni a kényes TPR anyagra, kímélő szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Ajánlott speciális tisztítószer használata, a selymesség megőrzése érdekében tisztítás és száradás után natúr pedig célszerű regeneráló és ápoló púderrel kezelni.

Pornstar Series műpunci