Keresés

B SWISH Bgee Classic Plus G-pont vibrátor - Olvasói teszt

Ha csak pár ezer forintunk van szexjátékszerre, sajnos szinte biztos, hogy valamilyen kompromisszumot kell kötnünk. Persze nem lehetünk biztosak abban sem, hogy egy prémium kategóriás vibrátor teljesen “betalál”, de ha tisztában vagyunk az igényeinkkel, és a szerint választunk kényeztetőt, ezeknél a termékeknél általában ritkábban szokott gond lenni.

Más a helyzet az olcsó árfekvésű 8-10 ezer forintos vibrátorokkal. Ezeknél a készülékeknél hamarabb futhatunk bele hibákba, bosszantó funkciókba. Nagyobb eséllyel találkozunk nem rendesen eldolgozott élekkel, silányabb anyagokkal, hangos működéssel, vagy nehézkes kezelhetőséggel. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem létezik jó, és egyben olcsó szexjátékszer, de azt mindenképpen szem előtt kell tartanunk, hogy nem várhatunk el egy 10 ezer forintos terméktől olyan minőséget és funkciókat mint egy 30-40 ezer forintostól. Ettől függetlenül ár-érték arányban természetesen még mindig lehet egy olcsó(bb) termék is kitűnő választás.

Én is ennek tudatában vágtam bele a B SWISH G-pont vibrátor vásárlásába. Még nem volt kifejezetten G-pont vibrátorom, és már régóta szerettem volna egyet kipróbálni. Máskor is vettem már olcsó játékszert, volt köztük olyan amelyik bejött és nagyon szerettem, és persze olyanok is amelyek nem nyerték el a tetszésem. Úgy gondoltam adok egy esélyt a B SWISH márkának is.

Megrendeltem a már jól bevált szexshopomból, és mint ahogy eddig mindenkor, már másnap meg is kaptam a csomagot. Gyors és diszkrét szállítással.

A doboz a megszokott. Barna karton. A dobozban a vibrátor, gyári bontatlan csomagolásban. Egyszerű de mutatós doboz, belül az egyszerűbb játékoknál megszokott műanyag betét, ami tartalmazza a vibrátort, és a tárolótáskát. A tárolótáska ugyan jó ötlet, meg praktikus is lenne, de nekem úgy tűnik hogy nem igazán ehhez a modellhez tervezték, ugyanis nem fér bele…

B SWISH Bgee Classic Plus G-pont vibráto

A kialakítása rendben lévőnek tűnt. Kemény műanyag, amint puha és selymes tapintású szilikon borítás található, ami nem mellesleg 100%-ig bőrbarát. A kemény műanyag jól továbbítja a rezgéseket, a puha szilikon pedig kellemes felületet biztosít. A vibrátor alját kell letekerni, és a szárába kell felhelyezni a AAA típusú elemeket. (az elemek nem tartozékai) A záró kupak végén található a vezérlő gombja. Ezzel a gombbal kell bekapcsolni, váltogatni a rezgésmódok között és kikapcsolni. Ha végigértünk az 5 különböző rezgésmódon a következő megnyomásra a vibrátor kikapcsol. Majd újra be kell kapcsolni és kezdhetjük a válogatást elölről. Ez a megoldás számomra rendkívül idegesítő, és ostoba! A gomb működése is furcsa, mintha nem lenne minden a helyén. (Jegyezzük meg ismét, nem egy prémium kategóriás játékszerről van szó, így az ilyen hiányosságokba sokszor belefuthatunk. Van amelyiket könnyedén “el tudjuk engedni” de sajnos lehetnek olyanok is amik bosszantóak, sőt akár meghatározhatják az egész hozzáfolyásunkat az adott eszközhöz.)

A rezgések rendben vannak, igazából meg is leptek egy kicsit. Az öt módból három egyenletes rezgés, a másik kettő rezgésminta. Viszont a vibrátor nagyon hangos. 🙁 Ez a zajszint egy külső izgatónál (pl csiklóizgató) tönkre is vágná az egész játékot. Így hogy a hüvelyben “zajong”, némiképpen elviselhetőbb. De a diszkrét használat teljesen kizárva!

A mérete, alakja rendben lévőnek bizonyult használat közben. A feje könnyedén beszusszantatható, sőt igazából talán egy kicsit kicsi is. Használat közben nem igazán érezhető hogy merre is áll pontosan. Nekem egy hangsúlyosabb, kicsit nagyobb fej talán jobban bejönne. A rezgések jók, ha sikerül jó irányba fordítani a fejét, akkor kifejezetten kellemes élményt nyújt.

Összességében nem tudok nagyon rosszat mondani róla. (Persze figyelembe véve a 10 ezer forint alatti árát) A formája klasszikus, a rezgései rendben vannak, bőrbarát és vízálló. Ha még nincs G-pont vibrátorod, és szeretnél kipróbálni egyet, jó választás lehet a B SWISH Bgee, de ha van egy jól bevált eszközöd, azért szerintem ne cseréld le erre! 😉

Egy erős hármast, vagy nagyon jó szívvel egy gyenge négyest tudnék rá adni.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése