Keresés

Asa Akira - Fleshlight vagina

Asa Akira

Asa Akira 1986-ban született New Yorkban, 6 és 13 éves kora között Japánban élt, de ott amerikai iskolába járt. A japán-amerikai származású pornószínésznő 2008 óta aktív a szakmában, az első pasis jelenetét Travis Knighttal forgatta egy Gina Lynn produkcióban.

A barna hajú, barna szemű, ázsiai színésznő. 2011-ben számos AVN-díjat nyert: a legjobb csajhármas jelenetért, a legjobb análért és a legjobb dipijelenetért is díjazták. 2012-ben is megkapta ugyanezekért a szakmai elismerést, legutóbb a pornókritikusok gáláján az év pornósának választották.

Asa Akira azt írja magáról a weboldalán, hogy a kedvenc pozíciója a dipi, azaz a dupla behatolás. Hogy jobb kezes, de ha kell, bal kézzel is simán elmaszturbálgat. Twitter oldalára rendszeresen tölt fel magáról képeket, követői azt is tudják napra pontosan hogy a 26 éves pornós épp hol forgat.

Ha szeretnéd kipróbálni Asával, most te is megteheted! Ha nem is személyesen őt, de a puncijáról másolt élethű FLESHLIGHT kényeztetőt megkaphatod…

A FLESHLIGHT egyedülálló GIRLS sorozatának egy tagja. Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az amerikai pornódíva, Asa Akira ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült, változatos belső kialakítással. Natúr színben.