Keresés

Anonim Suna 12. helyezett - Barbici

Tegnap (február 14.) éjfélkor lezárult a 4. VibrátorInfo punci "szépségverseny" szavazása, és megszülettek az eredmények! Minden résztvevőnek ezúttal is szerelnénk gratulálni az elért helyezéstől függetlenül. A verseny is rendhagyó volt, az eredményhirdetés is az lesz. Az eddigiektől eltérően nem egyszerre tesszük közzé az eredményt, hanem naponta mutatunk be nektek egy versenyzőt. (A helyezések sorrendje a megnyert párbajok alapján alakult ki)

#12 helyezett: Barbici (27,00%)

Sziasztok! Évek óta figyelem az oldalt de sosem mertem versenyezni. Szeretném megmutatni nektek a kedvenc képeim a puncimról. A nyeremény elég csábító, sosem mertem vibrátort venni, így most kipróbálhatnám milyen érzés vibrátorral maszturbálni. Remélem elnyeri a tetszéseteket.
Ezekkel a képekkel szeretnék nevezni. A párom szerint nekem van a legszebb puncim. Szerintem a vibrátornak is jó helye lenne benne...
Barbici

Barbici a párbajok 27%-ban került ki győztesen. A vadnyugaton egy vesztes párbaj is végzetes lehetett, nálunk nem eszik ilyen forrón... de sajnos ebből nem lett vibrátor. :( Talán majd legközelebb! Köszönjük a nevezést, és gratulálunk!

Íme Barbici összes fotója a teljes valójában!