Keresés

Anikka Albrite - FLESHLIGHT punci

Denverben, 1988-ban született Anikka Albrite, cseh, francia, dán és német felmenői vannak állítólag, van diplomája is. 2011-ben, 23 évesen kezdett el pornófilmeket forgatni, feltehetően nem túl gazdag családból származik, mert mielőtt pornózott, modellkedést vállalt, és egy egészségklinikán dolgozott. Mindennapjait a Twitter oldalán lehet követni.

Újdonság a FLESHLIGHT Girls kollekcióban

FLESHLIGHT GIRLS sorozat, az erotika híres Csillagainak intim testrészeit formázza meg, hogy ne csak a képernyőn keresztül lehessen csodálni azokat! Most újdonságként, Anikka Albrite-ről mintázott élethű műpuncit szettnénk bemutatni.

FLESHLIGHT a teljesen élethű kéjélmény! Érzékien, puha, lágy, maximálisan realisztikus, selymes, szexi és tökéletesen formált.

Fleshlight Anikka Albrite élethű műpunci

Ezek a különlegesen élethű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült termékek az USA-ból indultak el, és hódították meg az egész világot!

Gyengéden puha, natúr színű vagina, mely az híres pornódíva, Anikka Albrite ínycsiklandó szeméremajkainak lenyomatával készült. Gyönyörűen formált, érzékien szűk, de nagyon rugalmas kéjnyílással. Különleges, változatos, bizsergető, a lotus virágot imitáló, belső felszíni kialakítással, melynek bonyolultsága az élvezeteket a kirobbanó extázissá varázsolja.

A hatást még tovább fokozza a diszkrét, visszazárható, nem mindennapi dizájn tok. Fehér színben készült, egyedi, ezen termékekre jellemző, zseblámpa formájú műanyag tokkal. A kényeztető a tokból szabadon eltávolítható, így egyszerűen tisztítható. Anikka még saját kézjegyével is ellátta gyönyörkapujának hű mását.

Anikka Albrite – FLESHLIGHT punci

Fleshlight Anikka Albrite "Goddess" műpunci

Tulajdonságok:

-egyedülálló USA minőség
-élethű forma
-realisztikus anyag
-diszkrét, praktikustárolótok
-víz alatt is használható
-Teljes hossza: kb. 25cm
-Anyaga: TPR, TPE (EU-rendeletnek megfelelő, Phthalat-mentes)