Keresés

Anett tesztelésre jelentkezik

34 éves vagyok, van 4 gyerekem, a párommal 10 éve vagyunk együtt. A páromnak a szexuális élete megismerkedésünk előtt sokkal feldobottabb volt mint az enyém. Mikor megismerkedtünk, ő előállt olyan dolgokkal, amik nekem először idegenek voltak. Majd szépen lassan én is megszerettem az extrém dolgokat. Ami ugye csak nekem volt extrém, más embernek hozzátartozik a szexuális életéhez.

Pár éve rendeltünk egy vibrátort, mivel a párom külföldre ment dolgozni. Mikor megláttam, azt hittem rosszul leszek. Óriási volt. 23 cm (Pascha) kinézetre és tapintásra olyan mint egy igazi méretes fasz. Hatalmas, vastag erezett és nagy makkja van : ) Napokig csak nézegettem, nem mertem kipróbálni, féltem milyen lesz egy ekkora hímtag bennem.

Egy este, mikor a gyerekek már aludtak, a párom azt írta nekem, hogy vegyem elő és játsszak vele neten keresztül. Félve mentem bele, de nagyon kellemeset csalódtam. A neten keresztül szexeltünk, én a vibrátorral, ami neki nagyon tetszett. Nekem is jó érzés volt ekkora fasz a pinámba. Ezek után naponta elővettem a kis játékszerem és eljátszadoztam vele, amit ugye a párom is nagyon élvezett.

Amikor hazajött, folytattuk a szexet a vibrivel közösen. Mivel a szexuális életünkbe további személyt, ill. személyeket nem akarunk bevonni, kipróbáltuk milyen az ha két farok van bennem. A vibrátor volt a puncimban, a párom a fenekembe. Nagyon élveztem a dolgot 🙂 Nagyon szeretem bekapni és szopni is, mert annyira élethű.

Azóta is szinte minden szexnél használjuk. Már akkor is sok fotót videót készítettünk a szexuális életünkről. Eddig csak ezt próbáltuk, de szeretnénk még több dolgot kipróbálni. Nagyon érdekelne más kiegészítő is, bármire nyitottak vagyunk.

Remélem, hogy a Vibrátor Infó jóvoltából hamarosan még több szexjátékszert próbálhatunk ki. Az extrém méretű szexjátékszerek… azok…hmmm 🙂 nagyon izgatják a fantáziámat. Remélem egyszer megadatik a lehetőség, hogy eljátszadozzak a legnagyobbal 😛