Keresés

Adventi naptár a Satisfyer-től

Nem korai ez még? Hol van még Karácsony!? Most biztos sokan ezt gondoljátok. És tényleg van némi igazatok. Karácsony még jócskán odébb van. Aztán persze mindenki futott már bele abba a szituba, hogy egyszer csak azt vette észre, hogy december közepe van, aztán még se ajándék de még igazán ötlet sincs mit kellene venni. Szóval ha vásárolni nem is, de az ajándékokon gondolkodni talán már most is érdemes.

Arról nem is beszélve, hogy az Erotikus Adventi Naptárak nem is  közvetlenül a Karácsonyhoz, hanem az azt megelőző időszakhoz kapcsolódnak. Segítenek ráhangolódni az ünnepekre, és decemeber 1.-től 24.-ig minden nap valami izgalmas meglepetéssel kedveskednek nektek.

Ezek az erotikus naptárak minden éveben óriási sikernek örvendnek! Legalábbis azoknál akiknek sikerül még időben beszereniük a saját példányukat, ugyanis jellemzően az adventi időszakra már teljesen elkapkodják őket. És ha innen nézzük, már nincs is olyan korán!

Szóval, mi időben szóltunk! :)

Idén is több csomag közül válogathatsz, közötük a Satisfyer két Adventi Naptárja közül. A csomagok között a bennük található ajándékok értékében van különbség, de mint tudjuk egy ajándéknál az ár számít a legkevésbé. Akár a DELUXE, akár a PREMIUM változatot nézed ki, egészen biztos, hogy izgalmas decembernek nézek elébe!

Miket találhatsz a dobozokban?

Hát, ez alapvetően titok, de egészen biztosan meg leszel elégedve az ajándékokkal.  A napátakon minden nap kibonthattok egy kis dobozkát, amely izgalmas meglepetéseket rejt. Találhattok bennük prémium kategóriás Satisfeyer kényeztetőket, vibrátorokat, szexjátékszereket, síkosítókat, szexi PENTHOUSE fehérneműket. (Ami viszont biztos, hogy az ajándékok együttes értéke jóval meghaladja a csomag árát)


És ki az akinek ajánljuk?

Igazából mindenkinek, aki egy kicsit is niytott a szexjátékszerek felé. Nem árt egy kis játékosság, egy kis kísérletező kedv. De ha ez megvan, izgalmas decembernek néztek elébe! Az Adventi Naptár ideális lehet tapasztalt és kezdő szexjáték felhasználóknak egyaránt. De akár azoknak is, akik eddig még csak gondolkodtak valamilyen szexuális segédeszköz beszerzésén.

Ha TE szeretnél szexjátékokat csempészni a hálószobába, de a párod még bizonytalan ezzel kapcsolatban, ez az Erotikus Adventi Naptár a segítségedre lehet.

Fokozatosan, lépésről lépésre tudtok haladni, minden nap valami aprósággal tudjátok feldobni kiegészíteni az együttléteket. A meglepetések sokféleségének köszönhetően megismerkedhettek a különféle játékszerekkel. Az ajándékbontás izgalma segíthet ráhangolódni az új élményekre. De ne feledd! Itt is igaz ami minden szexuális kiegészítőnél. Minden ki lehet próbálni, de semmi sem kötelező! Ha úgy látod, hogy a párod nem lelkesedik valamelyik játékszerért, semmiképp sem szabad erőltetned. Az is lehet, hogy mire az utolsó fiókhoz értek, már ő is nyitottabban fog hozzá állni. ;)

Az erotikus Adventi naptárak minden éveben hatalmas népszerűségnek örvendenek, de legtöbb vásárlónak csak megkésve jut eszébe ez az ötlet. Szóval ha te is izgalmasnak találod, ne késlekedj! A naptárakat általában hamar elkapkodják, és az utánpótlás nem minden esetben megoldott!

>>> AZ IDEI ADVENTI NAPTÁROKAT ITT TUDOD MEGRENDELNI <<<