Keresés

ADULTEX 2017 díjas Zumio csiklóizgató

Zumio csiklóizgató ADULTEX 2017

Most egy olyan szexuális segédeszközt szeretnénk neked bemutatni, ami méltán pályázik a Womanizer babérjaira. Amikor azt hinnénk, hogy már nem tudnak semmi újat semmi forradalmit alkotni, mindig jön egy egy új szexjátékszer ami felzavarja az állóvizet. Ilyen volt pár éve a Womanizer csiklóizgató, mely azóta is töretlen sikerrel hódit, és most megérkezett a kihívója, az ADULTEX 2017 díjas Zumio csiklóizgató, amely előre láthatóan hasonlóan sikeres lesz.

A hölgyeknél az egyik leggyakoribb maszturbálási technika, a csikló körkörös ujjmozdulatokkal való ingerlése. A Zumio ezt a jól bevált technikát alkalmazza, jelenleg egyedüliként a szexjátékok piacán. A Zumio legnagyobb ereje a SpiroTIP – technológiában rejlik. A technológia lényege, hogy nagyon kis felületen, nagyon intenzív, rendkívül gyors, körkörös, szinte vibráló mozgást végez. Így egyesítve a körkörös ujjmozgást és a bizsergető vibrációt. A kis felület lehetővé teszi a csikló pontos ingerlését, hozzáférhetőségét.

Akár egy gyors orgazmusra vágysz, akár órákig tartó lassú és érzéki kényeztetésre a Zumio segít neked ebben. Zumio úgy izgatja az erogén zónákat, mint semmi más!

A rezgések a csiklóizgató antennára emlékezetező hegyében koncentrálódnak, így minimális vibráció kerül át a nyélre és így a kézre. Ez nem csak sokkal kényelmesebbé teszi a használatot, de így természetesen rengeteg feleslegesen elpazarolt energiát is megspórolunk, ami hatással van a készülék használati idejére is.

Nők által, nőknek tervezve

Ki tudná legjobban hogy mi kell egy nőnek, ha nem egy nő! A Zumio alapötlete egy elfoglalt, egyedülálló kisgyermekes anyuka fejében született meg. Szeretett volna egy játékszert amivel gyorsan a csúcsra juthat, jól irányítható és mély stimulációt biztosít. De az összes játékszer – amit leginkább férfiak terveztek – vagy túl nagynak bizonyultak ahhoz hogy finoman irányíthatóak legyenek, vagy a rezgések minősége, intenzitása nem volt kielégítő.

A női tervezők megoldották a problémát azáltal, hogy a jól bevált körkörös ujjal történő izgatás koncepcióját új szintre emelték. Rájöttek, hogyan csökkentik a vibrációs csúcs méretét, és hogyan koncentrálhatják a rezgéseket erre az egyetlen pontra. Sok prototípus és három év tesztelés és fejlesztés után került a Zumio a piacra.

Zumio - forradalmi csiklóizgató vibrátor

A Zumio csiklóizgató használata rendkívül egyszerű, hiszen egyedül a rezgés intenzitása szabályozható 9 fokozatban. Vibrációs programjai nincsenek, de nincs is rá szükség, hiszen olyan könnyen irányítható, hogy mindig ott, és erősséggel kényeztet hogy éppen szeretnénk.

Ezen kívül kapott egy billentyűzár funkciót is, így attól sem kell tartani hogy véletlenül (pl utazáskor táskában) bekapcsol.

A Zumio természetesen 100%-ig vízálló, és újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mint ahogy egy prémium kategóriás játékszertől ez elvárható. A készülékhez jár egy dokkoló ami USB-ről táplálható meg, maga a készülék – a vízállóság jegyében – pedig mágneses elven veszi fel a töltést.

Zumio – forradalmi csiklóizgató vibrátor

Tulajdonságok

 1. innovatív, kiállítás győztes technológia
 2. könnyedén simul a kézbe, akár egy toll
 3. kis antennaszerű, rúd forma, végén gömbbel
 4. csiklóhoz tökéletes hozzáférést biztosító kialakítás
 5. koncentrált, extra erős rezgés
 6. rendkívül gyors, körkörös mozgásra emlékeztető működés, apró körben
 7. praktikus, könnyen kézbe simuló rakétaszerű nyél
 8. a nyél kiváló szigeteléssel ellátva, nincs kézzsibbadás érzés
 9. orgazmus, akár kevesebb, mint 6 perc alatt
 10. három gombos vezérlés
 11. rezgés erősség fokozás és csökkentés, igény szerint
 12. beépített USB-ről újratölthető akkumulátor
 13. praktikus dokkoló a töltéshez
 14. teljes hossz: 18cm
 15. a csiklóizgató antenna hossza: 3cm
 16. nyél méret: 2,5 x 3 x 15cm
 17. divatos lila szín