Keresés

A nők szexuális fantáziái

Hölgyeim, semmi ok az aggodalomra, a szexuális fantáziálgatás normális. A férfiak fantáziavilágára és annak kielégítésére egész iparág épült. Miközben a nők kissé háttérbe szorulnak ezen a téren is, pedig a gyengébbik nem is erős képzelőerővel bír, ha álmaik ágyjelenetét kell elképzelniük.

1. Sztárral egy ágyban?

A leggyakoribb fantáziakép a nők többségénél, hogy egy hírességgel hempereghessenek. Ez azért teljesen érthető. Ki ne érezné magát istennőnek, ha Brad Pitt-tel vagy George Clooney-val hancúrozhatná át az éjszakát? Mindez nem azt jelenti, hogy elégedetlenek a jelenlegi szexuális életükkel vagy partnerükkel, csupán kíváncsiak, és nem utasítanának el új tapasztalatokat sem.

2. Hárman párban

Az ötös lista ezüstérmese a plusz egy fős együttlét. Az, hogy a párod szexuálisan vonzódik hozzád egy dolog. Viszont ahhoz már tudni kell valamit, hogy egyszerre két vas melegedjen a tüzeden! Elég eljátszani a gondolattal, hogy az a helyes pasi a közértből és a kedvesed egyszerre kényeztet éjszaka, és máris dögösnek fogod érezni magad!

3. Latex és korbács

Domina szerepben, bőrszerkóban vadmacskát alakítani igencsak közkedvelt erotikus álomkép a nők számára. Vagyis, ha eddig nem tekintett az úrnőjének a pasid, egyszerűen csak rá kell nevelni néhány korbácsütéssel, ki az úr az ágyban. Ez a fantázia annak ellenére, hogy tabunak számít, könnyen megvalósítható, ha a párod is nyitott az új izgalmakra.

Ezekben a lakk, bőr és latex cuccokban igazi szexdémonná változhatsz!

4. Szex két nő között

Ha a fantáziádban egy másik nőről rángatod le a bugyit, attól még nem kell kételkedned a szexuális hovatartozásodban. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy csodálod a női testet és vonzódsz a gondolathoz, hogy a magadon tett felfedezéseket bevetve a saját nemednek okozz gyönyört.

5. A te embered

Meglepőnek tűnhet, de a nők java gyakran képzel el vad és fűtött légyottokat a saját párjával. Ilyenkor eljátszanak a gondolattal, milyen forró éjszakákat töltöttek már együtt, vagy visszaröpítve magukat, újraélik a nászutas huncutkodásokat. Ezekből az erotikus élményekből pillanatok alatt őrült fantáziálgatásba kezdenek, hol és mit tudnának még kezdeni a pasijukkal…

Forrás: Napidoktor