Keresés

2. Vibrátorinfó "Anonim Suna" szépségverseny

VibrátorInfó amatőr punci szépségverseny

beküldött fotókon felbuzdulva egyszer, régen már rendeztünk egy ilyen versenyt. Sajnos akkor nem igazán sikerült a terveink szerint, hiszen csak egyetlen egyetlen bátor jelentkező volt, így szavazás nélkül kellett győztest hirdetnünk. (Természetesen jóval többen küldtek be képeket, de csak egyetlen sorozat volt, amely a verseny kiírásainak maradéktalanul megfelelt.)

Most újból megpróbáljuk, és reméljük, idén több vállalkozó kedvű hölgy fog jelentkezni a játékra. Ennek érdekében a nyereményt is megemeltük. Az idei fődíjunk, egy 24.000 forintos okos szexjátékszer, egy Magic Motion Fugu okos vibrációs tojás, amit a legtöbb szavazatot kapott fotó tulajdonosa fog megnyerni.

1. VibrátorInfó Punci szépségverseny

Mivel csak egyetlen olyan sorozat érkezett az Anonim Suna Szépségversenyre ami megfelelt a kiírásnak, a szavazás sajnos most elmarad. Az egyetlen jelentkezőnket, egyben győztesnek is hirdetjük [...]

NYERJ egy Magic Motion - okos vibrotojást

Szeretnél nyerni egy mobilról vezérelhető, intelligens szexjátékszert? Ha van benned némi exhibicionizmus, izgat hogy milyen lehet névtelenül kitárulkozni, akkor ez a játék pont neked lett kitalálva!

Nevezz teljesen anonim módon a "2. VibrátorInfó Anonim Suna szépségversenyre", és nyerj egy huncut, titkos kényeztetőt 24.000 Ft értékben.

Hogyan indulhatsz a versenyen?

1. Készíts fotókat

Készíts magadról néhány képet, vagy kérd meg a párodat, hogy fotózzon le. Annyit, és úgy mutatsz meg magadból amennyit jól esik, de mivel "Anonim Suna" versenyről van szó, így a puncidnak mindenképpen szerepelnie kell a képeken. (Ha takarni szeretnél arcot, tetoválást, stb, azt még a feltöltés előtt tedd meg.) 

A másik fontos dolog, hogy a fotók eredetiségét igazolnod kell. Így tudjuk kivédeni azt, hogy netről letöltött, lopott, "kamu" képek ellen kelljen versenyezned. A nevezett képek közül, legalább egy fotón szerepelnie kell az a "Vibrátor Infó Anonim Suna verseny" feliratnak (egy papírra, vagy a testedre írva) vagy a fotón szerepelnie kell a weboldalunknak, vagy ennek a képnek. (mobilon, laptopon, tableten)

Igazold a kép eredetiségét

2. Töltsd fel a képeket az oldalra

Az elkészített fotókat az oldal alján tudod feltölteni, egyszerre akár többet is. A leírásban írd le néhány mondatban, hogy miért jelentkeztél a versenyre vagy hogy mit kezdenél a nyereményeddel.

A versenyre teljesen anonim módon tudsz jelentkezni, kizárólag az e-mail címedet kell megadnod. Ez természetesen nem fog az oldalon megjelenni, csak a kapcsolattartás miatt szükséges. A nyertest a megadott címen fogjuk kiértesíteni, és te is ez alapján tudsz hivatkozni a feltöltött fotóidra.

A nevezési határidő 2020. szeptember 27.

A beküldött fotók, minden esetben elbírálásra kerülnek. Amennyiben nem felelnek meg a tartalmi, vagy formai követelményeknek, úgy nem vehetnek részt a versenyben. A képeid elfogadásáról, vagy elutasításáról e-mailben értesítünk. Amennyiben a feltöltés elutasításra került, a jelentkezési határidő végéig lehetőséged van pótolni a hiányosságokat.

3. Nyerd meg az okos vibrációs kényeztetőt!

A 2. "Anonim Suna" szépségverseny nyereménye egy Magic Motion intelligens vibrációs tojás 24.000 Ft értékben. A nyereményt az a résztvevő fogja megkapni, akinek a képei a legtöbb szavazatot kapták. 

A nyeremény!

A fotók a feltöltés sorrendjében, folyamatosan fognak megjelenni az oldalon és a Twitter oldalunkon. A szavazás 2020. október 1-től október.15-ig tart. Ez idő alatt lehet a versenyben részt vevő képekre voksolni. A szavazás a weboldalunkon zajlik, egy látogató egy nap, egy jelentkezőre, csak egy szavazatot adhat le. A szavazatok számát a verseny végéig titkosan kezeljük, így a látogatók nem ismerhetik a verseny állását. Az eredmény a verseny lezárásakor kerül közzétételre.

A versenyzők minden nap értesítést kapnak a saját pontszámukról. A szavazás lezárása után, a győztest e-mailben fogjuk értesíteni.

Nevezz az Anonim Suna szépségversenyre!

Kedvet kaptál? Kipróbálnád milyen lehet megmutatni magad teljesen anonim módon, és nem mellesleg megnyerni a fődíjat? Ne habozz, jelentkezz a versenyre.

A versenyre az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, a fentiek figyelembe vételével. A jelentkezésedet minden esetben visszaigazoljuk e-mailben.

A nevezési határidő 2020. szeptember 27. 24:00

Szavazz a legszebb Puncira!

Kié a legszebb punci? Szavazz a kedvencedre hogy övé lehessen a Magic Motion vibrációs tojás! Nem tudsz dönteni? Semmi baj, több képre is leadhatod a voksodat! [...]