Wet eszközsíkosítók

Az igazán jó szexnek fontos kritériuma  az “olajozott” működés. 🙂 Ez különösen fontos a szexuális segédeszközök használatánál. Ilyenkor általában bővebb síkosításra van szükség, és sokszor nem elég a természetes megoldás. A síkosító nem csupán kellemesebbé, élvezetesebbé teheti a vibrátorok, dildók használatát, de a sérüléskétől is megóv. Szerencsések azok a hölgyek akiknél a természetes síkosítás elegendő. Ellenkező esetben a szexjátékszerek kellemetlen hámsérüléseket okozhatnak. Különösen igaz ez anális játékok esetén, ahol az olajozott működésről minden esetben gondosodnunk kell!

Most szettnénk bemutatni a legújabb síkosító családot, a Wet síkosítókat.

A Wet síkosítók család kiváló minőségű eszközsíkosítók, található közöttük natúr vízbázisú síkosító, a izésített illatosított síkosító, szilokos síkosító, és hűsítő vagy éppen melegítő hatású síkosító is. A síkosítók kiválasztásánál fontos, hogy mindig minőségi síkosítót válasszunk, és az adott játékhoz legmegfelelőbb készítményt.

Nézzük mi a különbség a különböző síkosítók között!

Vízbázisú (vizes) síkosítók

Az egyik legkedveltebb típusú síkosító készítmény. Mint ahogy a neve is mutatja, vízalap, nem hagy foltot, könnyen lemosható. Maximálisan óvszerbarát, bármilyen anyagú szex-játékszerrel használható, nem károsítja az anyagot. FONTOS megjegyezni, hogy a szilikonból készült szexjátékszerek esetén kizárólag a víz alapú síkosító jöhet számításba!

Szilikon bázisú (szilikonos) síkosítók

A víz bázisú síkosítók egyik hátránya, hogy elég gyorsan besszívódnak, így a síkosító hatás csökken. Ez nem ideális pl. anális játékok esetében. A szilikonos síkosítók nem oldódnak vízben, nem vesztik el nedvességtartalmukat, így sokáig megtartják síkosító hatásukat. Akár zuhany alatt, vagy kádban is használhatóak.

FIGYELEM! Sose használj szilikon alapú síkosítót, szilikonból készült szexjátékszerhez, mert károsíthatja annak anyagát!

Vegyes bázisú (hybrid) síkosító

Víz és szikikon alapú készítmények, melyek egyesítik mindkét síkosító fajta tulajdonságait. Vízben oldódik, így könnyen lemosható, de a szilikon tartalmának köszönhetően sokkal tovább tart a hatása mint a sima víz alapú síkosítónak.

A Wet Original vízbázisú síkosító

Wet Original vízbázisú síkosító

Wet Original

Vízbázisú síkosító gél, mely több, mint 25 éve a legkelendőbb, klasszikus vízbázisú, prémium kategóriás síkosító formula! Kiváló minőségének köszönhetően nem ragad, kellemes, selymes érzetet kelt a bőrön és hosszan tartó hatást biztosít.

orvosilag bevizsgált,  100%-ig vízlapú, nem ragad, nem hagy foltot, könnyen lemosható, színtelen, szagtalan, maximálisan óvszerbarát, hosszan tartó, selymes hatás, gél állag, parabén-mentes, 30ml-s, 102ml-es és 300ml-es kiszerelés

Összetevők: Glycerin, Water (Aqua), Carboxymethylcellulose, Pentylene Glycol, Potassium Sorbate.

Wet Platinum szilikonos síkosító

Wet Platinum síkosító

Wet Platinum

A Wet Platinum koncentrált szilikonos síkosító, maximálisan bevizsgált, orvosilag jóváhagyott, prémium kategóriás készítmény, mely teljesen szagtalan, maximálisan óvszerbarát, nem oldódik vízben, így akár a zuhany alatt, a kádban is használható.

prémium minőségű szilikon anyag, hosszan tartó, természetes síkosság, nem ragad, szagtalan, parabénektől mentes, maximálisan óvszerbarát, nem oldódik vízben, víz alatt is használható, hidratálja, puhává varázsolja a bőrt, 30ml-es, 93ml-es és 265ml-es kiszerelésben

Összetevők: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone.

Wet Synergy hibrid síkosító

Wet Synergy hybrid síkosító

Wet Synergy

Prémium minőségű, hybrid, vagyis vegyes bázisú síkosító. Víz és szilikonbázisú (10%) egyszerre, nagyon sűrű, gél állagú, mely kellemes selymes réteget képez a bőrön, a test természetes nedvességtartalmával keveredve, illetve súrlódás hatására.

sűrű, gél állag, vegyes bázis (víz, szilikon – 10%), nem ragad, vízben oldódik, könnyen lemosható, hosszan tartó, természetes síkosság, színtelen, maximálisan óvszerbarát, masszázshoz is használható, 94g-os kiszerelés

Wet Fun Flavours ízesített síkosítók

Wet Fun Flavours síkosító

Wet Fun Flavours

Rendkívül magas minőségű, glicerin alapú síkosító, mely természetes, selymes érzést kelt a bőrön, nem ragad és hosszan tartó síkosságot biztosít. A test nedvességének és súrlódás hatására melegségérzetet kelt, így testmasszázshoz is ideális.

minőségi, glicerin bázis, hosszan tartó hatás, melegségérzetet kelt a bőrön, foltmentes, vízben oldódik, könnyen lemosható, színtelen, cukormentes,
görögdinnye, cseresznye, eper és gyümölcs ízzel és illattal, maximálisan óvszerbarát, nem ragad, 116g-os kiszerelés

 

Milyen síkosítót válasszak?