We-Connect – kényeztesd magad a mobiloddal

Már több bejegyzésünk is szólt “okos vibrátorokról“. Egyre több cég dobja piacra a mobiltelefonról vezérlehető kényeztetőit. Okos vibrátor, okos vibrotojás, mobilról vezérlehető csiklóizgató, stb…

A We-Vibe először a párvibrátorainál (We-Vibe 4) vetette be ezt a technikát. Ami lássuk be nem is volt rossz elképzelés. A párvibrátorok aktus közben (is) használható vibrátorok, melyek mindkét fél örömét szolgálják. De sajnos használat közben elég nehezen hozzáférhetőek, így a legkisebb állítás, ritmusváltás, is elég macerás. A legideálisabb az, ha ezt távirányítóval tudjuk végezni.

A We-Vibe saját mobiltelefonos applikációja segítségével könnyedén vezérelhetjük az okos játékszereinket, és számtalan izgalmas játékot is kitalálhatunk.

Nézzük mit is tud a We-Connect mobiltelefonos alkalmazás

A We-Connect applikáció ingyenesen letölthető, akár Androidos akár iOS  rendszerű készülékekre. Az applikáció segítségével vezérelheted az erre alkalmas We-Vibe játékszereidet.

we-connect_2

Töltsd le az ingyenes alkalmazást, és a mobiltelefonod segítségével vezérelheted a kényeztetődet.

  • Érintsd meg a képernyőt, és a vibrátorod máris életre kell! Változtathatod a rezgés intenzitását, a vibrációs ritmust.
  • Hozz létre saját ritmusokat, hangulatodtól függően! Ezek a ritmusok tárolhatóak, beállíthatod az intenzitást, az időtartamot.
  • Add át a vezérélés kedvesednek! A We-Connect alkalmazásnak köszönhetően kedvesed bármikor és bárhonnan kényeztethet téged. Azon túl hogy vezérelheti a kényeztetődet, az applikáció támogatja a chat-et és a videóchat-et is. Így közvetlen kapcsolatban lehettek.

weconnect_how

bővebb információt találhatsz a We-Vibe oldalán: http://we-vibe.com/app

We-Connect kompatibilis szexjátékszerek

app_works_with

 

https://vibratorinfo.hu/?s=we-connect