Vicces és Szexi ajándékok (1. rész)

Egy újabb összeállítással készültünk azoknak akik kacérkodnak a gondolattal, hogy valami erotikus és szexi ajándékkal kedveskednek a téli ünnepek alkalmából. Ezek a meglepetések inkább viccesen erotikusak (sőt inkább közelebb állanak a vicceshez, mint az erotikushoz), így talán inkább a fiatalabb korosztálynak ajánljuk. Ezekkel a mókás felnőtteknek szóló ajándékokkal  nyugodtan kedveskedhetünk osztálytársnak, kollégának, havernak, barátnőnek.

Na nézzük a felhozatalt! 🙂

07701750000Feles pohár – világító pénisszel

A hosszú szürke téli estéken még nagyobb szükségünk van a mókára, a jókedvre a nevetésre! Ez a mókás feles pohár  többféle képen is a segítségünkre lehet. Billentsd át a pohár alján található kapcsolót, és a pohár alján található pénisz színes fényjátékba kezd. Minden alkalomra illő, vicces, huncut pohár!

megrendelhető: itt

07712950000Szexre hívó csengő

Piros fémcsengettyű, fekete felirattal: Ring for sex (azaz csengess, ha szex kell). A hálószobák elengedhetetlen kelléke.

Rendeld meg a mikuláscsomagba!

07709570000Péniszmelegítő sapka & sál

Közeleg a tél, és közelegnek a mínuszok. Fázni pedig senki sem szeret! Puha, kötött sapka és sál a férfiak legfőbb ékességének melegen tartásához. Egy igazán vicces ajándék, ami megállja a helyét bármely mikuláscsomagban.

Ha te sem szeretnéd hogy megfázzon a párod, rendelj neki egyet karácsonyra! 🙂

07750290000Éneklő, táncoló Fütyi Mikulás

Móka, kacagás és erotikusan túlfűtött hangulat az Ünnepek alatt is! Mindezt garantálja ez a bájosan pajkos, puha, plüssös bevonattal készült, Mikulásnak öltözött Fütykös, piros sállal és sapkával, logó nyelvvel.
Extra ráadás, hogy fel-le mozgatja a karjait, vidáman, táncol miközben a Jingle Bells-t énekli.

megrendelhető: Szerelmi Játékok Webáruháza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.