Vibrátor kezdőknek

Vibrátor kezdőknek…. de egyáltalán ki az a kezdő?

Senki sem születik szexvirtuóznak. Ahhoz, hogy azok lehessünk sok egyében túl, gyakorlásra, saját magunk és partnerünk igényeinek, testének, erogén zónáinak ismeretére van szükség. Ugyanez a helyzet akkor ha vibrátort szeretnénk bevetni. Akár partnerünkkel közösen a szexuális együttlétek fűszerezésére, akár a saját kényeztetésünkre. Hiába van a hátunk mögött több év aktív nemi élet, ha még nem “voltunk” vibrátorral, akkor bizony kezdők vagyunk ezen a téren.

Ahhoz hogy a vibrátorunk sok örömet tudjon okozni nekünk, fontos hogy tisztába legyünk a vele szemben támasztott elvárásainkkal. De addig amíg nem éltük át ezt a fajta élményt, ezt elég nehéz megfogalmazni.

Nagyon sokszor kapom, a kérdést hogy melyik vibrátort tudnám ajánlani? Mivel óriási a választék a vibrátorok piacán, így teljesen érthető, hogy a kezdők elbizonytalanodnak ha választaniuk kell. Jó esetben a kérdező meg tudja fogalmazni a saját igényeit, és ilyenkor könnyebben lehet neki segíteni megtalálni az igazi kényeztetőt. De ez sokszor nem egyszerű. Aki csak most próbálná ki először ezt a fajta élvezetet, nem rendelkezik kellő tapasztalattal, nincsen viszonyítási alapja.

A kezdők számára a klasszikus rúdvibrátor lehet a legideálisabb választás!

Jellemző rájuk a szilárd, rúd alakú váz, melynek köszönhetően rendkívül jól vezetik a rezgéseket. Alkalmasak a csikló, vagy akár a mellbimbó izgatására, de ideálisak a hüvelyi kényeztetésre is. Ezek a vibrátorok általában kisebb méretűek és elég kedvező árfekvésűek, így a tini lányok számára is ideális választás lehet.

Ha az első vibrációs kényeztetőd megvásárlásán gondolkodsz, mindenképpen célszerű legelőször a rúdvibrátorok között szétnézned. Ezek az olcsó, és egyszerű szexjátékszerek segítenek felfedezni a tested, és megismertetni egy még ismeretlen érzéssel, és élvezettel. A használata közben egyre többet fogsz megtudni magadról, és egyre élesebben fogod látni, hogy milyen az ideális vibrátor számodra. Nagyobbat szeretnél? Jó lenne ha hajlékony lenne? Szeretnéd ha csikódat és a g-pontodat is egyszerre ingerelné? Vagy esetleg a zuhany alatt is kényeztetnéd magad vele?

Mire az első vibrátorod belefáradna a sok zümmögésbe, 😉 és végleg kilehelné a lelkét, Te már pontosan tudni fogod, hogy milyen legyen az a kényeztető ami még több élvezetet és még nagyobb orgazmust képes adni neked.

Most nézzünk néhány igazán népszerű rúdvibrátort, melyet nyugodt szívvel ajánlunk kezdőknek is!

Arany rúdvibrátor

Igazán csajos vibrátor, fényes arany színben. Fokozatmentesen állítható vibrációval. Kicsi de erős vibrátor. Apró termetének köszönhetően meglapulhat a retikülödben, így mindig veled lehet. Alkalmas csikló izgatásra de beszusszantva hüvelyi orgazmust is átélhetsz vele. Sima felülete rendkívül jól síkosítható.

Arany rúdvibrátor

Arany rúdvibrátor

http://erotika.shop.hu/szexshop/arany-rudvibrator—kicsi.html

Lady Finger rúdvibrátorok

A Lady Finger rúdvibrátorok, igen kedvelt belépő kategóriás szexjátékszerek. Klasszikus forma, klasszikus kialakítás. Kedvező árfekvése miatt népszerű a fiatalok és a “kezdők” körében. Öt különböző színben kapható. Hossza kb 13cm, vastagsága pedig kb 2,5cm.  Az apró szexjátékszer erőteljes vibrációval kényeztet.

Lady Finger vibrátorok

Lady Finger rúdvibrátorok

 

(Tudj meg többet erről a vibrátorról a Lady Finger rúdvibrátor teszt cikkünkben)

Kis rúdvibrátor szexi kígyóbőr mintával

Ez egy igazán szexi kényeztető. Apró, és divatos kígyóbőr mintával dekorált. Csendes, extra erős vibrációs motorral. A vibráció könnyedén nyomógombbal, 7 ritmusban szabályozható. A kényeztető teljes hossza 8cm, átmérője 1,5-1,7cm.

Kis rúdvibrátor

Kis rúdvibrátor

Ha szeretnél még többet megtudni arról hogy milyen típusú vibrátorok vannak, melyiknek mi az előnye, itt találhatsz még infókat. (Milyen típusú vibrátorok vannak?)

Egy hozzászólás - “Vibrátor kezdőknek

Comments are closed.