Vibrátor karácsonyra

Ha szeretitek a szexjátékszereket, vagy csak beszélgettetek róla hogy szívesen kipróbálnátok, itt a legjobb alkalom. A vibrátorok nem csak a magányos hölgyek, és a magányos órák játékszerei! Ideális kiegészítői lehetnek a páros játékoknak, megfűszerezheti a párok szexuális életét is.

Számtalan különböző formájú, méretű, színű, anyagú és funkciójú vibrátor létezik. Mindenki az egyedi igényei szerint választhat ezek közül, és igazából bármelyik ideális lehet karácsonyi ajándéknak is. Mikor elcsendesedik a család, és csak kettesben vagytok, egy szépen becsomagolt vibrátor felteheti az I-re a pontot a karácsonyi ajándékozásnál.

Mint tudjuk egy ajándék értékét nem az ára határozza meg. De ilyenkor akaratlanul is törekszünk a szépre, az exkluzivitásra. Bármelyik szexjátékszerből válhat izgalmas ajándék, de most szeretnénk néhány igazán extravagáns, és elegáns vibrátort bemutatni, amik megjelenésükkel is elkápráztatnak.

b3 Onyé Fleur klasszikus rúdvibrátorok

Elegáns megjelenésű klasszikus rúdvibrátorok. Egyszerű, elegáns és letisztult formavilágot képviselő, lekerekített rúd vibrátor, kiváló rezgésvezető, szilárd, nem porózusodó, könnyen tisztítható anyagból. Erős, érzékien bizsergető, 3 fokozatú vibrációval, halk motorral. A vibráció egyetlen gombnyomással szabályozható. Tökéletesen, aprólékosan kidolgozott, virágmotívumokkal ellátott, csúszásmentes fogást biztosító szilikon anyagberakással.

Javida vibrátorok

Hypoallergén anyagból készült elegáns szilikon vibrátor kollekció. A legmagasabb minőségi tanúsítványt elnyert termékek, stílusos, visszafogott, egyszerűen elegáns kialakításban. Kiváló minőségű, bársonyos, selymes tapintású szilikonból készülnek. Nagy teljesítményű, de halk motorral, és újratölthető akkumulátorral rendelkeznek.

Még több karácsonyi vibrátor…

(folyt köv…)