Valentin napi ötletek

Ha párkapcsolatban élsz, akkor talán több is megfordul a fejedben Valentin-napkor, mint egy doboz csoki és virágok. Ahhoz, hogy igazán forró hangulat költözzön a hálószobátokba, rá kell legyetek hangolódva egymásra. A következő tippekkel épp ebben szeretnénk segíteni!

Forró Valentin-napi szex tippek

1.) Ravasz ajándék

Ez nem egy családi ünnep, ilyenkor nem nyakkendőt és sálat vásárolunk egymásnak, hanem az egymás iránt érzett szerelmünkkel összefüggő ajándékkal lepjük meg a másikat. Egy izgalmas “felnőtt” meglepetéssel biztosan felcsigázod majd az érdeklődését – lehet ez ízesített síkosító, illatos gyertya, masszázsolaj vagy egy üveg pezsgő és eper.

Close2you Comag (TIPP)

 2.) Szexuális kellékek bevetése

Sokan úgy tekintenek a vibrátorra, mint egy szükséges kéjeszköz, amit csak férfiak hiányában lehet “alkalmazni”. Ámde a vibrátor egészséges része lehet egy pár szexuális életének, általa izgalmasabb és intenzívebb orgazmus élhető el. Egy másik kedvelt szexuális kellék a bilincs, a tehetetlenség érzése ugyanis erősen vágyfokozó.

Szexeszközök, kényeztetők…

3.) Lányok! Öltözzetek, mielőtt vetkőztök 🙂

A nők nem vennének fel szexi fehérneműket, ha nem akarnák megmutatni! A Valentin-nap pedig erre az egyik legjobb alkalom! Felmérések szerint a leghatásosabb női szexi fehérnemű a hálós harisnya, a tűsarkú és “résekkel” ellátott csipkés fehérnemű. De az átázott póló és “köpeny alatt semmi ” is toplistás öltözetek!

 Ha a Valentin-napnak szeretnénk egy kis farsangi hangulatot adni, és egyben biztosra is akarunk menni a szerelmünk megajándékozásakor, akkor válasszunk egy igazán szexi jelmezt az ünnep estéjére.

Ápolónő, szexi nővérke
Minden férfi szereti, ha szexi ruhába öltözve keresik a kedvét, ápolják, vagy esetleg hozzák neki ágyba a reggelit. Ha tetszik a hasonló program, öltsünk ápolónő jelmezt!

Szobalány
Ha párunk is egyetért, akár szexi szobalány jelmezben is várhatjuk haza. A látvány fokozása miatt érdemes még néhány házimunkát is elvégezni, de nem kell túlzásba vinni!

Még több erotikus jelmez…

4.) Vágyfokozó masszázs

Az erotikus masszázshoz nem kell más, mint csendes, romantikus zene, kényelmes póz és masszázsolaj! Nem kétséges, hogy ez a fajta testi kontaktus hatásos előjáték – nemcsak felébreszti a tüzet, hanem segít ellazulni és elűzni a feszültséget okozó gondolatokat.

5.) Erotikus fotók készítése

Készítsetek egymásról erotikus képeket, a lényeg, hogy játsszátok el, hogy egyikőtök a fényképész, a másik a modell – és nem érhettek egymáshoz. Ez a furcsa szerepjáték mindkét félben felébreszti a szexuális vágyat. Ráadásul később újranézhetitek a fotókat és átélhetitek a régi emlékeket!

6.) Erotikus tánc

Nincs izgatóbb egy férfi számára, mint egy erotikusan táncoló nő látványa… A hiányos öltözék, lágy zene és a tehetetlenség érzése mindkét félben elindítja a szexuális vágyakat. A nő végre újra vonzónak és kívánatosnak érzi magát, a férfiban pedig felélednek ösztönei.

7.) Izgalmas helyszín

Egy hotelszoba, vidéki vendégház vagy egyéb idegen helyszínen eltöltött vad esték felejthetetlen szexuális kalandot ígérnek! A párok általában már az odavezető úton ráhangolják magukat az “eseményekre”. Az új helyszín új fantáziákat ad az előjátékra és a vágyak kiélésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.