Vágyak ébredése

Középkorú, átlagos nő vagyok. A fiatalok hajlamosak azt gondolni, hogy őket a gólya hozta, és sokan borzongva gondolnak arra, hogy a szüleiknek is vannak nemi vágyai, netán még szexelnek is. Egyik ismerősöm egyenesen azt mondta, hogy amikor meglátta a szüleit csókolózni, hányingere lett, pedig nagyon szereti a szüleit…

A mi korosztályunknak kb. a 40-es éveiben jött el a szexuális forradalom. Addig amúgy is gyereknevelés volt, a szex pedig tabutéma. Aztán ahogy nyitottunk a világ felé, úgy szabadultak fel ezek a gátlások is. Persze voltak azok a híres német szexfilmek, amiket titokban azért néha néztünk.,aztán jött “Emmanuell”…és nálam is megindult valami a vágyaim előtérbe helyezésére. Egyre jobban érdekeltek az erotikával kapcsolatos írások, míg aztán kedvet kaptam ahhoz, hogy megírjam kalandjaimat, vágyaimmal kapcsolatos gondolataimat.

Az évek múlásával egyáltalán nem csökkent a nemi vágyam, hanem inkább nőtt! Nyitott vagyok az új dolgokra,szeretek új dolgokat, segédeszközöket kipróbálni és igyekszem megvalósítani a titkos vágyaimat. Nem tudom ki mondta, de ma már szállóige, hogy szex nélkül lehet élni, de nem érdemes. Én is ezt vallom!

Mostanában olvastam egy tanulmányt, amely arról szólt, hogy a rendszeres szex, kielégülés a hosszú és egészséges élet titka. Ösztönös dolog, de nehezen tudok elaludni kielégülés nélkül. Partnerrel, vagy egyedül…

Megfigyelhető jelenség, hogy a 40-50-es korosztályban milyen magas a válások száma. Nem véletlenül! Mostanra jöttünk rá, hogy alig éltünk. Ezt persze hiába magyarázzuk a fiataloknak… majd, ha ők is belépnek abba a bizonyos korosztályba, akkor értik meg azt, amiről most írtam.

Ajánlom figyelmetekbe blogomat, amit, ha még 90 évesen is írni fogok, akkor igaza volt a tanulmányt íróknak.:)

http://lotuszvir.blogspot.hu/

Egy hozzászólás - “Vágyak ébredése

Comments are closed.