ÚJDONSÁG: Mini Marvelous csiklóizgatók

Újdonság a Calexotics-tól!

CalExotics, korábbi nevén California Exotic a világ egyik vezető szexjáték gyártó cége. A termékpalettájuk lefedi kényeztető termékek minden kategóriáját. Készítenek termékeket nőknek, férfiaknak és pároknak egyaránt.

Most a Marvelous csiklóizgató sorozatot szeretnénk bemutatni neked, mely újdonságnak számít hazánkban!

Az aprócska kényeztetők prémium minőségű, maximálisan bőrbarát és illatosított szilikonból készülnek. Természetesen rendelkeznek akkumulátorral, és vízálló kialakításúak. Tíz különböző vibrációs ritmust ismernek, és egy töltéssel akár 2,5 órán keresztül képesek kényeztetni. Vízálló kialakításuknak köszönhetően rendkívül egyszerű a tisztításuk (langyos szappanos vízzel) de akár a kádba, vagy a zuhany alá is magunkkal vihető.

A Marvelous csiklóizgatók négy különböző színben és formában kaphatóak, melyek ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmesen használhatóak,  ideálisak precíziós stimulálása és szuper érzékeny erogén zónák kényeztetésére. Kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak is ideális választás!

Marvelous Massager csiklóvibrátor

A kagyló formájú apró masszírozó kényelmesen illeszkedik az ujjaid közé így hajszálpontosan irányítható. Használható a mellbimbók, vagy más egyéb erogén zónák bizsergetésére, masszírozására.

Marvelous Massager - akkus csiklóvibrátor

Marvelous Flicker csiklóvibrátor

Rendkívül puha szilikonból készült nyelv alakú kényeztető, mely ideális a csikló és a mellbimbó kényeztetésére. Teljes hossz kb 13cm, így a csikló és a szeméremajkak izgatásán túl, akár hüvelyi stimulációra is használható.

Marvelous Flicker - akkus csiklóvibrátor

Marvelous EggCiter csiklóvibrátor

Diszkrét, vékony tojás alakú izgató, mely mindig veled lehet. Egyedi formájának köszönhetően számtalan módon bevethető. Akár a csikló, akár a szeméremajkak, vagy a mellbimbó kényeztetése a cél.

Marvelous EggCiter - akkus csiklóvibrátor

Marvelous Bunny csiklóvibrátor

A nyuszi alakú mini vibrátor mindkét fülében egy egy motor helyezkedik el. Ideális a csikló kényeztetésére, de akár becsusszantva, vaginális örömöket is okozhat.

Marvelous Bunny - akkus csiklóvibrátor

Figyelem! Mindegyik Marvelous vibrátor szilikonból készült, így kizárólag vízbázisú síkosítóval szabad őket használni!